Victor Alexander Gule

Navn: Victor Alexander GuleVictor Alexander Gule
Kallenavn: Blæra
Fødselsår: 1990
Hjemsted: Oslo
Sivilstatus: Singel
Høyde: 190
Vekt: Fluktuerer mellom 87kg og 91kg

Favorittposisjon: Liggestilling i sofaen
Dine fotballegenskaper: God til å lese spillet bakfra. Trygg med ballen i beina. Rask igangsetter.
Tidligere klubber: Lyn
Beste fotballminne: Reddet 3/5 straffer under straffekonk i kvarten i Skaw-cup G16, og den gangen det viste seg at mine lagkamerater av utenlandsk opprinnelse var mye sjukere enn utlendingene på Hauketo, så jeg slapp å bli banket opp etter kampslutt etter å ha slengt med leppa til noen tilskuere på sidelinjen.

NHH-FKs beste spiller: Til vanlig Langdalen. Lopez med sin pasningsfot når vingene får store bakrom å løpe i.
NHH-FKs største goalgetter: Evensen. Uten tvil. Har aldri sett så mange dårlige skudd snike seg forbi forfjamsede keepere.
Hardeste motstander på trening: Målstengene, underlaget og en Evensen med skruknotter og mord i blikket etter en tapt duell.
Hvem på laget er best trent: Vara

Lagets damemagnet: Fløtaker / OJ
Lagets morsomste: Vara, så lenge han ikke prøver å fortelle om hvor jævla hardt det er oppe i Finnmark.
Hvem bruker mest tid foran speilet: Lopez.
Lagets største fyllefant: Vara, tett etterfulgt av meg selv. Mulig jeg burde revurdere ”lagets best trente”?Tidenes NHH-FK festøyeblikk: Den gangen jeg kom 30 min for sent til PK’s spritfest og ble servert ymse straffeshots. Priset meg lykkelig for at balkongen hang over vannet.
Hvis du måtte velge én, hvem ville fått lov til å gå ut med din søster: Tveit. Fridrik er for øvrig diskvalifisert grunnet arabisk Aya-Napa tatovering med stavefeil.
Hvem har styggest hårfrisyre: Hadde vært deilig å si Lopez all den tid han legger ned foran speilet før kamp, men sorry Vara, du klipper håret med samekniv.
Hvem kommer til å tjene mest penger: Hmm, hvem studerer finans? Langdalen..?

Kort om deg selv: Utadvendt trivelig keper som ikke er fremmed for også å se gode redninger på tv, men som gjerne leverer langt over det treningsgrunnlaget skulle tilsi.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: