Christian Hjort

Navn: Christian HjortChristian Hjort
Kallenavn: Hjort
Fødselsår: 1991
Hjemsted: Tromsø
Sivilstatus: Kjæreste
Høyde: 178 cm
Vekt: 73 kg

Favorittposisjon: Høyre kant/back.
Dine fotballegenskaper: Jeg pleide å være hurtig og utholdende.
Tidligere klubber: Ullern, Skarp, Nardo FK, Tromsdalen UIL.
Beste fotballminne: Må være lokalderby mot TIL i cupen, samt to oppryk (og påfølgende nedrykk) til 1. div med TUIL. Debuten i FK-trøya henger også høyt.

NHH-FKs beste spiller: Vanskelig spørsmål. Står mellom Holm og Fløte foreløpig. Gir den til Holm. Ingen over, mange ved siden.
NHH-FKs største goalgetter: Ulrik, trenger vel ikke utdype.
Hardeste motstander på trening: Martin E løper for mye. Hylin kan også være en hard nøtt.
Hvem på laget er best trent: Må være Martin E eller Kasper. De er de eneste på laget som er så unge at de ikke har forfalt (enda).

Lagets damemagnet: Wild guess på Vik
Lagets morsomste: Vara.
Hvem bruker mest tid foran speilet: her må jeg ærlig innrømme at jeg selv er en kandidat, men det ryktes Gard også er en hengiven speilbruker.
Lagets største fyllefant: Vara igjen. Legende.
Tidenes NHH-FK festøyeblikk: Spritfesten. Spesielt Mads (Ragnars) cover av Toxic, og bot-general Gards håndtering av begivenheten var et høydepunkt.
Hvis du måtte velge én, hvem ville fått lov å gå ut med din søster: Her står det mellom Lars Konrad, OJ og Mads, men siden sistnevnte er singel får han den store æren.
Hvem har styggest hårfrisyre: Så meg nødt til å spille med hårstrikk i debuten, og tror det kan lure en bot i horisonten. Gir den til meg selv.
Hvem kommer til å tjene mest penger: PWC-Rønning, eller Gooder.

Kort om deg selv: Hyggelig og engasjert nordlending med bokmålsdialekt, som har en lengre skadehistorikk enn Walcott og Sturridge til sammen. Porselen.

Kommentarer er stengt.

%d bloggere liker dette: