NHH FK – Trio 4-0 (3-0)

Håskjold

Martin, Harald, Fredrik, Kolle

Offen, Banks

Marius, Holm (K), Per

Matta

Målscorere: Matta x 3, Marius
Innbyttere: Bunde, Skaar, MaalPaal, Bue, Ove B
Tilskuere: Fattern til Harald (som alltid) og dama til Offen som nesten regner bort
Bane: Fort Åstveit
Dommere: Solide. Hoveddommer med erfaring som AD i Eliteserien
Materialforvalter: Kjetil

NHH FK-toget ruller videre og neste stopp var Trio hjemme på Fort Åstveit. Nok en hengekamp, nok en mulighet til å ta innpå teten i avdelingen. Med seier mot Trio, ville vi gå opp til en femteplass, et lite steg fra det hårete målet om topp 4 i årets sesong. Selv med seiersrekke og mange scoringer, var kaptein Holm klar på at Trio var et lag vi ikke skulle ta lett på. De har spilt mange gode kamper mot de beste lagene, men hatt marginene mot seg.

Breddefotballen viste seg fra sin beste side før kamp, da vi måtte vente med kampstart til en syverkamp ble ferdig. Tror stillingen der ble 8-8 mellom to unge, lovende bergensguttelag. De Ædle Blaa går ut på banen med stor tro på å forlenge seiersrekken. Nygutten Per Kyllingstad har ikke tid til å vente, etter bare tre minutter fyrer han av et deilig, curlet skudd som treffer tverrliggeren. Returen går til Holm, som assisterer den målkåte Fredrikstadgutten Matta, som setter den kontant i nettaket. Vi leder 1-0 etter bare 3 minutter, og Matta scorer nok en gang. Det skal vise seg å bli en vane. Det første kvarteret består av kun én ting: NHH-FK som kjører og styrer alt som skjer der ute, just som rektor Thøgersen i sin Alfa Romeo på Nürburgring. I løpet av disse minuttene er vi på benken også vitne til at coach Kolle blir pustet på, og velger å slenge seg ned som en wrestler på vei til en WWE-tittel. Han får utrolig nok frispark.

Når vi nærmer oss 25 minutter spilt, får Trio sin første sjanse. Linjedommer er oppe med flagget og det blåses for offside, men Håskjold viser fortsatt hvorfor han har vært i troppen til “Alle Gutta” sammen med Kinny & co, når han redder mesterlig. Marius synes ikke det er gøy når Trio truer oss, så han setter fart i beina, som trommestikkene til Phil Collins etter 3 minutter på In The Air Tonight. Han leker seg ute på kanten, slår den perfekt inn til Matta, som klinker til på volley. Utagbart for keeper, rett i nettet og vi leder 2-0. Matta er ikke mer sjenert enn at han feirer med å slå hjul etterfølgt av en salto. Årets feiring på Åstveit? Minutter etterpå hører vi et høyt skrik akkompagnert av gloser som ikke hører hjemme noen plass. Holm blir grisetaklet, og det ser skummelt ut for Nordstrandgutten som har vært skadeplaget. Han kommer seg heldigvis på beina.

Mathias Fløtaker har blitt fryktelig god venn med Nike-ballen vi spiller med, og etter halvtimen og vel så det, viser han igjen hva han kan. En utsøkt gjennombruddspasning snappes opp, han løper fra Trio-forsvaret (til benkens store forundring), runder keeper og setter 3-0. Hat-trick, og det er fortsatt over en omgang igjen av kampen. Vi fortsetter å true Trios keeper frem til pause, og kan gå i garderoben med komfortable 3-0 i sekken. Et lite stykke ut i andreomgang, viser Marius at han er lei av å være nr.2. Matta runder keeper igjen, avslutter på skrått hold. Marius tæpper den inn og det står 4-0. De to M’ene er med andre ord svært sentrale i kampen. Ellers består andreomgang av flere sjanser, et håpløst hesteskudd fra Harald, og ellers litt lite puls og adrenalin. Kampen var egentlig over etter 1.omgang. Det byttes en del, og innbytter Ove Bugten får også muligheten til å øke til 5-0. Men barmhjertig som han er, vil han ikke ydmyke Trio mer, og velger å sende kula himmelhøyt over til YX-bensinstasjonen, der ballen bestiller både sjokoladebolle og kakao. Det blir aldri flere mål og det ender 4-0, et resultat som fører til at vi går over Trott på tabellen, og ligger nå på en finfin 5.plass. Lørdag 21.09 står Varegg for tur, nok en gang på Fort Åstveit. Forrige møte, på Stemmemyren, endte i en tight 0-0 kamp. Noe sier meg at det ikke ender målløst denne gangen. 20 scoringer er nemlig fasit etter de fem siste kampene.

Stjerner:
*** Matta – Tre mål, 9 på 4 matcher
** Marius – Løper, assisterer og scorer sistemålet
* Delt mellom en solid dommer og dama til Offen som sitter på tribunen alene i regnet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: