Os 2 – NHH FK 1-4 (0-2)

Ola

Magnus, Harald, Fredrik, Martin

Holm, Skaar

Løberg, Matta, Kjemhus

Ulrik

Målscorere: Ulrik, Fredrik, Matta x2
Innbyttere: Kolle, Marius, Banks, Per, Kristoffersen, Markus og Bratte
Tilskuere: 30-40
Bane: Kuventræ
Dommere: Konsekvent på én ting: å ikke dømme på soleklare hands.
Materialforvalter: Kjetil

Fredag den 13., to dager etter spritfest, var det duket for kamp mot Os 2. De Ædle Blaa er i flytsonen om dagen, og alle mann var innstilt på at omstendighetene rundt ikke skulle sette en stopper for seiersrekken. Vi var forberedt på å møte et ungt og spillende lag, og fast bestemt på å sette oss i respekt fra start og ta de bruddene vi fikk. I første omgang lykkes vi i stor grad med dette, og ledelsen kunne fort vært dobbelt så stor i det lagene gikk til pause.

Første scoring kommer etter finfint gjennomspill fra Løberg. Alene med keeper gjør Ulrik ingen feil og setter den kaldt i mål. Omgangen preges av at Os har mye ball, men skaper lite. Ofte blir de i overkant naive, noe som fører til meget gunstige brudd for FK. Etter å ha bommet på flere åpenbare sjanser i åpent spill, ønsker Ulrik å prøve lykken fra straffemerket. Dommeren er imidlertid ikke med på dette og gir gult kort for filming i stedet. Til slutt sitter endelig scoring nr 2 etter at nevnte Ulrik akkurat klarer å redde ballen fra å rulle over dødlinjen, før han enkelt spiller den til debutant Olafsen som setter den i mål.

Før coach Kolle har rukket å sette seg på benken etter pause, står det 1-2. De neste minuttene mister vi initiativet litt, og matchen blir mer rotete. Begynner gutta å merke spritfesten for to dager siden? Heldigvis holder vi unna, og til slutt er det NHH FK som kan juble etter at et nydelig innlegg fra Skaar finner hodet til Matta og det står 1-3. Nå har Os mistet det, og vi ser ut til å ri dette inn. Matta sier seg imidlertid ikke helt fornøyd før han har satt inn vårt fjerde mål. I garderoben etterpå ble det musikk, sang og god stemning. Noen ordentlig dusj ble det imidlertid ikke på noen av guttene, da Os denne usedvanlige kalde septemberkvelden presterte å servere oss nært kokende vann i dusjen. Kontrastene mellom den kalde høstluften og det varme vannet ble for mye for slitne kropper.

For fjerde kamp på rad går vi seirende ut etter å ha scoret 4 mål. Plutselig har vi heng på topplagene, og det hviskes forsiktig om medalje. Nå ser vi frem mot flere kamper i høst hvor vi kan senke skuldrene og bare kose oss med fotballen. Kampene kommer tett nå, og allerede på tirsdag tar vi imot Trio på Fort Åstveit.

Stjerner:
***Ulrik (Jobber iherdig, scorer og assisterer)
**Matta (Scorer i tredje kamp på rad)
*Skaar (Holder hodet kaldere denne gangen mot gamle lagkamerater. Unngår rødt og skaper ro på midtbanen)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: