NHH FK – Lyngbø 4-2 (1-2)

Ola

Martin, Skaasheim, Harald, Niko,

Holm (C), Skaar

Marius, Vegard, Løberg

Ulrik

Målscorere: Ulrik x2, Marius, Bue
Innbyttere: Lund, Paal, Bratte, Bue, Banks, Kolle
Tilskuere: 20-30
Bane: Fort Åstveit
Dommere: Bør pugge regler for offside
Materialforvalter: Kjetil

Aldri har NHH FK vunnet en kamp i fadderuken, og slik ble det ikke i år heller. Første kamp i årets høstsesong falt på beryktede Sveiseaften, noe som på alle mulige måter er fadderukens Grande Finale. I tillegg var motstander $andviken, som er 4. Divisjons beste og rikeste lag. Selv om penger er fristende for aspirerende økonomer, gjelder det å beholde roen og tenke nøye gjennom hvorvidt man faktisk ønsker å dra på treningsleir til Polen i juli. Dette gjorde Skaasheim for et knapt år siden da $andviken viftet med kontrakt i hans retning, men heldigvis kom han frem til at å tape 5-0 i første serierunde og spille fotball gratis er bedre enn amputert sommerferie. Til tross for at tapet mot $andviken ble stort og pinlig var denne lørdagen en suksess totalt sett, i og med at Sveiseaften ble gjennomført på strålende vis.

Helgen etter tapet mot $andviken sto hjemmekamp mot Lyngbø på planen. Lyngbø er fjerdedivisjons nest beste lag, med veldig definert spillestil. Laget er et godt kollektiv, og spesielt vanskelig å møte på den trange banen på Laksevåg. Heldigvis skulle denne kampen spilles på store og åpne Fort Åstveit, noe som er godt for tekniske ballspillere/tallknusere fra NHH. Til tross for denne komparative fordelen sto det 0-2 etter 12 minutter. Skaar var tydelig frustrert over resultatet, og småpratet aggressivt med dommeren fra første spilleminutt. Til slutt fikk han det gule kortet, og stilte seg uforstående til hvordan det kunne komme uten en advarsel først. Dommeren kontret eminent: “Du har gått her og snakket med meg siden kampen var ett minutt gammel, også spør du om advarsel? Det er pinlig!” Da trakk til og med Aksel Skaar på smilebåndet, og synes ikke at gult kort var så ille likevel. Uansett, rustne touch og dommertrioens manglende kunnskap om offside-reglementet gjorde at NHH FK startet i bratt motbakke. I denne motbakken sto lagets beste trente frem, Ulrik Aasen, og satte inn reduseringen 5 minutter før pause. Dette var en vesentlig vitamininnsprøytning på vei inn i pausepraten.

I starten av andre omgang klarte Lyngbø å holde NHH i sjakk, men fra timen og utover var det show fra De Ædle Blaa. Ballen gikk fort, pasningene satt, og Lyngbø ble spilt ut gang på gang. Ved enkelte anledninger fikk de grønnkledde låne ballen, men aldri i lengre perioder. Ulrik noterte seg for enda en scoring, Marius åpnet høstens målkonto, og Bue scoret med sin aller første touch på ballen etter et langt utvekslingsopphold. Til slutt sto det 4-2, og det hele endte i en komfortabel seier for økonomistudentene fra monolitten i Breiviken. Med det endte også Ulrik Aasens personlige måltørke, og dersom han fortsetter slik vil det være mulig å få tilbake kallenavnet Jesus.

Neste kamp er borte mot Bremnes på fredag, og da vil nye sultne FK-ere være med på laget. Formen ser ut til å sitte greit, og NHH FK akter å ta tre poeng med hjem fra Bømlo.

Stjerner
*** Skaasheim (driver spillet fra stopperplass og skaper ro i rekkene)
** Ulrik (scorer to mål)
* Holm (uhyre viktig for NHHs midtbane)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: