Varegg – NHH FK 0 – 0

Eystein

Kassa, Sondre, Harald, Niko

Holm (C),

Marius, Bråten, Bratte, Martin

Vegard

Målscorere:
Innbyttere: MaalPaal, Atle, Hasle, Søreng,
Tilskuere: En del NHHere, en del gutter fra Mulen, og hele familien Mikalsen.
Bane: Stemmemyren
Dommere: Samme som mot Solid, litt skummelt
Materialforvalter: Kjetil

Med 9 poeng på de siste fire kampene ser ting lyst ut for økonomistudentene, og i dag skulle det til og med spilles på Stemmemyren: Den ekte hjemmebanen. Der alle timene på treningsfeltet legges ned, både i den solfylte eksamensperioden (det slår aldri feil) og den “fuktige” høsten (det slår heller aldri feil). For anledning fikk til og med studentene spille på hovedbanen på Stemmemyren, noe som hører sjeldenhetene til. Hver gang det er blitt forsøkt å trene på denne banen, har Sandvikens Banetroll kommer ut fra hulen sin og kastes oss bort. Dette er litt rart, da ungdomskoleelever fra Roghaugen ved gjentatte anledninger har spilt frisbeegolf i sine gymtimer på banen. Man skulle nesten tro at Banetrollet bare har et problem med NHH-studenter?

Uansett, dysten i dag var mot Varegg, og oppladningen har vært mer eller mindre optimal. I eksamensperioden lever mange av spillerne på laget som munker. Det soves nok, spises riktig og alkohol røres ikke. Eksamensperioden er på mange måter det nærmeste de Ædle Blaa kommer en toppidrettshverdag, så at poengplukkingen startet omtrent i det eksamensperioden er nok ikke en tilfeldighet.

Første omgang er jevn, og NHH kommer aldri helt i gang med banespillet. Varegg har et aggressivt og godt press, noe som gjør det vanskelig å få ro med ball. Dette passer deres taktikk godt, da den i hovedsak går ut på å slå lange baller opp mot en “absolute unit” på topp. Videre skulle ballen heades ned til noen lynraske midtbanespillere, som så skulle løpe ballen i mål. Denne taktikken har flere fordeler, blant annet at hjernen kan legges igjen i garderoben før kamp. Den største sjansen denne omgangen hadde NHH, etter et oppspill som omtrent er Vareggs spillestil invertert. Etter ha fått spilt frem og tilbake nok ganger til å skape tilstrekkelig strekk i Varegglaget, ble ballen slått ut på venstre hvor Niko nå kunne ta med seg ballen inn på den siste tredelen for så å svinge den inn. Marius fikk pannebrasken på innlegget og ballen pakket veldig sakte mot bakerste stolpe. Den traff stolpen og trillet ut.

Andre omgang var atskilling mer ensidig, hvor Varegg la et høyt og vedvarende press på NHH. Flere 100% sjanser for hjemmelaget ble avverget med hårfin margin, og De Ædle Blaa hadde i utgangspunktet bare én stor sjanse denne omgangen. Heldigvis ble presset fra Varegg ridd av gjennom kampens andre halvdel.

Tatt andre omgang i betraktning kan økonomistudentene si seg greit fornøyd med ett poeng i denne kampen. Med nedrykket i fjor friskt i minnet vet alle ett poeng her og ett poeng der utgjør forskjellen på slutten av en lang sesong. Nå står NHH med 11 poeng med to kamper igjen av vårsesongen, noe som allerede er bedre enn fjorårets vårsesong. På høsten plukkes det tradisjonelt flere poeng, da stallen er vesentlig større med andrekullister tilbake fra utveksling og nytt opptak på sommeren. Neste kamp er allerede torsdag kl 15 på Fort Åstveit, mot serieleder Trott. Alle eksamenslesende studenter anbefales å ta denne Kristi Himmelfartsdagen fri, for å støtte NHH FK i jakten på flere poeng!

Stjerner:
*** Harald (tar lett kontroll på “absolute unit”-en til Varegg, i tillegg til å vinne helt sinnsykt mye i luften)
** Eystein (den siste kampen til Eystein, og det med en smultring og et par meget gode redninger)
* Niko (litt rart å foreslå meg selv, men den taklingen jeg hadde i andre omgang var ganske syk? Jeg takler jo nesten aldri)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: