Frøya – NHH FK (2-1) 2-2

Håskjold

Lars (FC) – Sondre – Harald – Hasle

Bratte – Matta

Marius – Markus – Martin

Atle

Målscorere: Markus og Sondre
Innbyttere: Bråten, Skaar, Holm, Ulrik (særdeles sterk benk)
Tilskuere: rundt 4-5 stk
Bane: Frøya Idrettspark
Dommere: midt på treet

Denne onsdagen stod Frøya på motsatt banehalvdel. Etter to tap, var det nå ønskelig å slå hardt tilbake og hente hjem sesongens første trepoenger. Et heltent NHH-lag fikk dermed god uttelling etter allerede 4 min da Markus får et innlegg fra Martin ut 45 grader og sender ballen i en fin bue over keeper. Dette ser bra ut. Likevel er Frøya farlige fremover og en god spiss gjør både 1 og 2 mål før pause. Ut i andre omgang er det fullstendig dominanse i banespillet fra vår side. Vi stanger og stanger, men målene uteblir. Likevel skulle det endelig lykkes da Holm slår et utsøkt innlegg der Sondre stiger til værs og header inn 2-2. De siste 8 minuttene er det Hawaii-fotball og kampen kunne bikket begge veier. Derfor greit med 2-2, og vi henter vårt første poeng for sesongen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: