Trio – NHH FK 3-1 (1-0)

Håskjold

Kasper, Atle, Harald, Sondre

Holm (C), Bratte

Martin, Skaar, Markus

Ulrik

Målscorer: Kristian Brattetveit
Innbyttere: Lund, Paal, Nøkle, Bråten
Tilskuere: 80 (!)
Bane: Kvedabekkjen kunstgress
Dommere: svært varierende

Da var endelig sesongåpningen i 4. divisjon for De Ædle Blaa kommet. Etter det rekordraske opprykket fra 5. divisjon var gutta klare for å vise hva som bor i oss. Motstanderen Trio er fra tettstedet Husnes, som betød at årets lengste kjøretur kom allerede i første serierunde. Oppmøte for avreise ble satt til 14:30 etter et massivt press fra pessimisten Holm, som dro frem historien om syv mann fra start da FK møtte Trio for tre år siden. Utrolig nok går reise og logistikk på skinner denne gangen, og alle 15 møter på Kvedabekkjen kunstgress en time før kampstart. I garderoben før kamp snakkes det allerede nervøst om svært knapp tid etter kampslutt for å rekke en ferge, noe vi skal komme tilbake til.

Fra start opplever vi et temposjokk av en annen verden. Dette var noe helt annet enn kampene fra årets vinterserie, og vi blir tatt fullstendig på senga av et heltent Trio. Etter å ha ristet av oss sjokket de første ti minuttene, kommer vi oss mer inn i kampen og forsøker å få ballen ned på bakken. Likevel sliter vi med å skape sjanser, mens Trio fortsetter oppskriften med lange baller og trøkk i duellene. Etter 36 minutter lykkes laget fra Husnes med nettopp dette. Etter å ha spilt seg gjennom lobber Trios spiss ballen elegant over Håskjold. Harald er nære ved å få avverget, men ballen havner i nettet. Dette gjør at det står 1-0 til pause.

I pausen snakkes det om at vi må ta for oss i duellene og være presise i valgene for at det skal være mulig å få med seg poeng i denne kampen. Det er uvisst om det var coach Skaars velvalgte ord eller en pust i bakken som var det som skulle til, for i andre omgang er det et helt nytt lag som entrer banen. Allerede fra starten av omgangen styrer vi kampen og får flere store sjanser til å score. I det 56. minutt skulle det endelig lykkes. Nydelige kombinasjoner ned vår høyreside og et innlegg fra Martin gjør at Brattetveit står alene på 16 meter og kan sette ballen i mål. Etter målet fortsetter vi å presse på, og har flere muligheter til å snu kampen i vår favør. Etter 71 minutter skjer imidlertid det som ikke skal skje. Trio kommer seg gjennom på siden og slår et lavt innlegg på bakerste hvor spissen igjen dukker opp. Dette gjør 2-1 til et faktum. Etter scoringen mister vi fokus og momentum. Trio på sin side presser på og etter en feil i bakre rekker hos oss, kommer 3-1 like før slutt. Et surt tap, der vi ser at vi er bedre når vi klarer å spille vårt spill, men blir et nummer for små i duellspillet.

Etter kamp har vi 35 minutter før fergen går på en biltur som, i følge Google Maps, tar 45 minutter. Dette gjør at vi løper mot garderoben for å hente tingene våre og kaster oss i bilene for å gjøre et forsøk på å rekke ferga (oppsiktsvekkende å se hvor mye energi som er igjen i spillergruppa etter kampen). Etter en intens jakt for å forsøke å rekke denne ferga, med Atle som forsøker å godsnakke litt med de om bord for å holde den igjen, klarer vi akkurat (fem minutter på overtid) å snike oss med. Et aldri så lite lyspunkt på en ellers tung kveld. Vel hjemme på NHH kl 00:00, med en lang omvei og utallige stengte tunneler innser vi at har en vei å gå for å kunne hamle opp med lagene i fjerdedivisjon. Neste mulighet blir 2.påskedag hjemme på Åstveit mot jævla Sandviken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: