NHH FK – Nordhordaland BK 3-0 (2-0)

Eystein

Kasper, Hasle, Harald, Niko

Holm (C), Matta

Vegard, Skaar, Martin

Atle

Målscorere: Martin x2, Vegard
Innbyttere: Ove, MaalPaal, Brattetveit, Bunde, Lund
Tilskuere: 32 solslikkere (telt møysommelig av Ove)
Bane: Fort Åstveit
Dommere: Tunghørte, men veldig hyggelige
Materialforvalter: Kjetil

Dette var dagen. 10 000 kroner å spille om. Ville tilskuere med flagg (riktignok bortesupportere). Værgudene skjenket oss deilig sol over Fort Åstveit. Alt som det skulle være. Det var duket for finale i OBOS-vinterserie.

Kampen skulle i utgangspunktet starte kl 16:00, men dommertrioen hadde ikke sjekket nettet i Eysteins bur. Dette ledet til et par minutter forsinkelse, mens vår egen MaalPaal m.f. fikk på plass et nytt mål. Samtidig trengte bortelaget nøkkelen til garderoben, en nøkkel som plutselig dommeren hadde fått i lommen. Litt kaos som ordnet seg raskt, og breddefotballen viste seg på sitt beste allerede før kampstart. Da kampen omsider kom i gang mente benken at begge lag kjørte “tempo over evne”. Heldigvis fikk økonomistudentene etterhvert god kontroll på kampen, og i midten av førsteomgang løper Martin fra sin egen skygge og hele Nordhordaland Ballklubb før han smeller ballen i en motspillers fot og i mål. 1-0!

Få minutter senere er Martin igjen på farten, og slår et knallhard og presis pasning til Vegard i boksen. NHHs (solariums?)brune tekniker får kontroll på ballen og fyrer av et godt skudd i steget. Den sniker seg mellom keeper og stolpen og 2-0 er et faktum. Det går til pause, og De Ædle Blaa trekker mot garderobene med et godt utført første omgang i bagen. Allikevel husker de godt at i forrige kamp sto det også 2-0 til pause, men at andre omgang ble mer spennende enn den måtte. Dermed handlet alle ord i pausepraten om hvor viktig det er holde presisjon, konsentrasjon og trøkk gjennom hele kampen.

Andre omgang ble uansett mer kaotisk. Nordhordalendingene kastet seg i angrep, men var riktignok ganske tannløse på topp. Av høydepunkter fra denne omgangen er det umulig å komme unna Hasles skudd som havnet 20 meter utenfor mål og høstet latter fra de 32 fremmøtte tilskuerne. I tillegg kjørte Brattetveit Ronaldinho-show både på midtbanen og på kant, og Niko slo fem cornere på rad og rakk dermed å bli godt kjent med linjedommeren. Økonomistudentene red uansett av angrepene fra NBK, og på overtid tok Martin en zidane-finte på midtsirkelen, før han igjen løp fra alle på banen og satte spikeren i kisten med 3-0. Godt noen klarer å være iskalde selv med stekende påskesol. Med seieren i boks kan NHH FK cashe inn kr 10 000, og si seg fornøyd med oppkjøringen til årets sesong. Første seriekamp er allerede på onsdag, og det ser lyst ut – selv mot den vassere motstanden som venter i fjerdedivisjon.

Stjerner:
*** Martin (scorer to lekne mål på egenhånd)
** Vegard (scorer ett, og er generelt god)
* Harald (bunnsolid som alltid)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: