NHH FK – Hasunds Hund 9-1 (0-5)

Andreas

Andreas (FC) – Atle – Harald – Niko

Brattetveit – Skaar

Martin – Matta – Markus

Ulrik

Målscorere: Ulrik x6, Matta x2, Stijn (1936).
Innbyttere: Ove, Stijn, Daniel
Bane: Møhlenpris
Tilskuere: BI-studenter
Dommere: Vekslet mellom spansk og norsk

Den siste og “avgjørende” kampen i innledende spill i vinterserien gikk av stabelen på Møhlenpris, med NHH FK som hjemmelag. Bortelaget for anledningen var Hasunds Hund, et fotballag basert på felles begeistring for en gammel Brann-spiller. Da de Ædle ankom Møhlenpris hadde nattens snøfall og morgenens regnskur gjort banen klumpete og glatt. Dette skapte litt bekymring i rekkene, men heldigvis ble det potensielle faremomentet raskt adressert av Hasuns trener: “Eg tenkar at dersom det blir glatt og jævlig, så gir vi dokkar en 3-0 på walkover”. Dette ble humret av i garderoben, men det skulle vise seg at 3-0 på walkover hadde vært en særdeles god deal for Hasund. Det ville vært omtrent det samme som å spille mot halve Ulrik, som scoret hele 6 mål. Eventuelt halvannen Matta, eller tre Stijn, som sto for resten av scoringene.

Kampen gikk i gang på den smale, “Fifa Street”-aktige Møhlen, og de aller høyeste økonomistudentene tok raskt styringen. Etter 24 minutter sto det 5-0, noe som ble påpekt av Hasunds høyreback: “5-0 etter 24 minuttar, det ser ikkje så bra ut dette guttar”. Heldigvis tok bortelaget dette med knusende ro, og ble aldri grisete i spillestilen. Dette skal Hasund ha all honnør for, med tanke på at Ulrik spilte med turkis strikk i håret og scoret hattrick med en rabona over keeper etter 15 minutter. At bortelaget beholdt besinnelsen etter dette er et mirakel.

Ellers valset kampen avgårde, og i pausen ble tallknuserne fra Helleveien enige om at dagens største utfordring ville være å holde konsentrasjonen på et høvelig nivå. Flere av studentene begynte også å føle litt medlinhet for Hasunds hunder. På tross av å ha tapt kampen før den hadde begynt, fortsatte de tappert. Etter hver eneste NHH-scoring snudde de seg til hverandre, klappet litt, og prøvde å overbevise hverandre om at stillingen fortsatt var 0-0. Selv om det finnes mer overbevisende mantra enn “stillingen er 0-0”, er pågangsmotet Hasund viste beundringsverdig. Det er til og med noe økonomistudentene kan lære litt av.

Andre omgang gikk på autopilot. Andreas orket ikke stå i mål mer, og kom inn på høyrebacken. Markus tok keeperplassen. Til slutt endte det 9-1. Det betyr kvartfinale i den gjeve vinterserien, og økonomistudentene er et skritt nærmere 10 000 kr i premie. Halelujah.

Stjerner
*** Ulrik scorer to hattrick
** Matta scorer karrierens fineste mål (frispark, 20 meter, nærmeste kryss)
* Markus tar over keeperplassen til Andreas

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: