Bremnes – NHH FK 3-1 (3-1)

Andreas

Henrik – Offenberg – OJ – Hylin

Fløte – SorteP

Erling – Holm – Larsen

Ulrik

Målscorer: Holm
Innbyttere: Atle, Kasper, Skaar
Bane: Liten
Tilskuere: Et par øyboere
Dommere: Ikke mye å utsette

Da var det klart for høstsesongen, dere. Den første kampen etter ferien er som kjent en BLYTUNG affære for de glade guttene fra NHH. Skulle tro at vi år hadde et bedre grunnlag etter en ukes turnering i Portugal, men derfra kom vi hjem som en gjeng med Lars Konrader – litt brunere og litt feitere. Lettere blir det ikke at høstens første kamp legges til gudsforlatte Bremnes. Kasper fra Nordstrand stirret storøyd på den ville naturen og fascinerte seg stort over de utallige broene vi passerte. – Er alle husene hytter? Eller bor faktisk folk her?

To timer før den strabasiøse ferden var vi en bil short, takket være noen nattlige sprell fra vår største supporter. Etter heftig mobilisering fikk vi endelig tak i en bil, og når i tillegg Skaar og Kasper ble plukket på Kranboden etter en natt med utuktig adferd, var alt som det skulle være.

Selve kampen var en trist sak for oss. Youngster-Holm scorer en nydelig goalazo med høyre fot(!). Dog slipper vi inn 3 mål, noe som i seg selv er en liten prestasjon mot friidrettslaget fra Bremnes. For det ska dæm ha. Dæm løpt.

Et lite lyspunkt var de 4 debutantene vi fikk i dag. De kommer til å bidra mye for De Ædle Blaa dersom de ikke finner seg noe annet å gjøre etter denne nitriste lørdagen. Keeper-Andreas hadde flere fine redninger i en kamp der han ikke fikk mye hjelp. Han har forøvrig hevet lønn(!) i Jevnaker. Det blir det lite av her, da NHH FK er stor fan av Financial Fair Play.

Vårt sportslige alibi, Offenberg, var solid. Han skal ta over arven etter Legendalen. Kan det gå?
Henrik spiller med grussko. Tomas Hansen hadde vært stolt.
Erling løper som bikkje på kanten. Flott.

Stjerner:
*** Offenberg. Står frem i en ellers syltynn forsvarsrekke.
** Holm. Får for målet.
*Andreas. Kunne fort blitt flere i sekken uten han

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: