NHH FK – Catholic University of Portugal 0-0 (0-0)

Rønning

Fløtten – Gooder – Hjallis – Mario

Nicolai – Sorte P

Hylin – Mjøs – Talentet

Atle

Bane: Kunstgress, tørr
Tilskuere: Rypene
Dommere: God dommerkvartett, til tross for hissig fjerdedommer.

Turneringen går unna i forrykende fart. Allerede dagen etter pangåpningen mot Finland var det klart for andre og siste gruppespillskamp. Denne gangen stod det katolske vertsuniversitetet på motsatt banehalvdel. Med poeng ville vi være klar for kvartfinale, mens en seier hadde garantert oss avansement som puljevinnere. Etter å ha pratet med lokalbefolkning på et vannhull kvelden før ble det klart at den neste CR7 neppe var å finne på motstanderlaget. Dermed måtte coach Fløtaker virkelig tenke seg om da laget skulle settes. Dette resulterte i intet mindre enn ti endringer fra laget som startet mot Finland. Etter det sjokkerende valget om å vrake Hjallis og Mario fra kamptroppen i første kampen hadde Fløte endelig blitt edru, og de to var tilbake i både kamptropp og førsteoppstilling.

Nordmenn på tur til syden som vi er satt vi på benken i baris for å maksimere soltiden. Dette fikk fjerdedommer til å tenne på alle plugger. Med bestemt røst uttalte han “this is football. If you want to be tourists, go to the beach!” Videre brukte han all energi på å passe på at kun en på benken stod oppreist. Denne dommeren kommer til å gjøre det stort.

Kampen åpnet særdeles kaotisk. Ingen av lagene var i stand til å sette noe særlig spill, hvilket resulterte i mange brudd og en del løping i sommervarmen. Mange fryktet det verste da Marius tok telling etter fem minutter. Heldigvis har mannen fra Fana en smerteterskel Erik Bertrand Larsen ville vært stolt over, og han fullfører omgangen. Både ankelen og mannen har sett lettere ut enn i dag. Utover omgangen setter kampen seg, og det er teknikerne fra Norge som styrer kampen. Sammenligninger med Bayern München blir overhørt på tribunen. Det er likevel få sjanser å skrive hjem om, og vi går til pause med 0-0

2. omgang settes i gang med to bytter. Samen vår er kommet inn på back og vår lille tekniske danske er kommet inn på midtbanen. Kampen endrer seg ikke mye med få sjanser og mye kriging, selv om det er vi som har mest kontroll på kula. Bulldozerne Hjallis og Gooder gjør livet utrivelig for ellers så hjemmekjære portugisiske spisser.

Dette var kampen der vår bloggaktuelle keeper endelig fikk noe å gjøre. 10 minutter før slutt kom portugiserne gjennom alene med Rønning. Sisteskansen gjorde seg stor (noe som var særdeles lettere for et par måneder siden) og gjør en mesterlig redning. Smultringen står fortsatt etter endt grunnspill.

Kampen ebber ut i 0-0 etter at vi har noen halvsjanser på tampen. Dette er nok til å vinne gruppen vår, noe vi tar imot med en glad og noe forfjamset mine.

NYHETSVARSEL! Vi møter Portugallaget Evora i kvartfinale 09:30 fredag morgen. Vi kjører på!

Stjerner:
*** Gooder
** Hjalmar
*  Rønning

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: