NHH FK – Trott 3-1 (0-0)

 LK

Vara (C) – Gooder – OJ – Marius

Youngster-Holm

Hjort – Eidissen – Skaar – Erling

Jesus

Benk: Nicco, Talentet, Atle
Tilskuere: Et par karer som fikk en tung båttur hjem
Bane: Fort Åstveit var like deilig som Rønning på sine profilbilder
Dommere: Fantastisk
Mål: Erling, Ulrik, Hjort

I dag var vi gode. I dag var vi noe inn i grønnjævlig gode. Trott tenkte det var dags for å hente de deilige 3 poengene på fotballens nasjonaldag. De skulle bare visst. De skulle bare visst.

Ulrik er bare useriøs i dag. Han vil nok være hovedaktør i flere mareritt nede på Stordalandet i flere måneder fremover. 1-0 kommer etter et dribleraid fra sørlendingen som får stoppere som meg til å kvalme oppgulp. Han spiller Erling på åpen goal, som feirer skamløst etter en usaklig enkel goal. Jaja, Erling, du har hvertfall bil.

Ulrik putter 2-0 etter et godt innlegg av Hjort. Igjen, et godt innlegg fra Hjort… I dag hadde vi vunnet uansett hva faen vi hadde funnet på.

Vi gikk til pause med 2-0, litt mindre ledelse enn hjemme mot Bremnes. Så vi måtte virkelig holde konsentrasjonen. Lars Konrad mener at vi burde kutte ut praten, slutte å hylle oss selv, og heller gå over til å høre på musikk i 15 minutter. Dette ble ikke gjennomført, og det var derfor enorm spenning til hvordan neste omgang skulle utarte seg.

Avsparket går, en pasning trilles tilbake til stopper, en lang ball dunkes til Jesus, det stusses til Hjort, det avsluttes, kryssfestet inn. Vår U-jordnære tromsøværing har delvist avgjort kampen.

3-0 syns OJ var i overkant ukollegialt på fotballens nasjonaldag, og overleverer derfor ballen til Hillestad som runder LK og setter 3-1. Hvor lyst hadde du til å høvle han ned Lars Konrad? Hillestad var for øvrig på forsiden til Breddefotballmagasinet denne måneden. Grunnen til dette er at han var banens bredeste i dag, på fort Åstveit… høhø. Takk for meg.

Vi beklager at referatet ikke er verdig den nydelige fotballkampen de Ædle Blaa leverte mot Trott. Men referenten ble i overkant full etterhvert. Vi gir også oss selv en klapp på skulderen for å ikke bruke ordspillet “det gikk trått mot Trott”. Det har en naturlig forklaring – det gikk nemlig ikke trått.

Stjerner:
*** Jesus. I dag spaserte Ulrik utenpå Messias
** Holm. Youngster Holmelicious er i det lekne hjørnet i dag. På kanten til cocky.
* Hjort. Bare se bildet til Hordalandsfotball, dere!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: