NHH FK – Lyngbø 2-0 (0-0)

Gard(C)

Marius – Gooder – OJ – Eidissen

Youngster – Holm – Skaar

Holte – SBjerke9 – Erling

Konsernsjefen

Benk: Kasper, Ulrik, Hjort
Tilskuere: 10/15 lyngboere(?) og vår alles kjære Hjallis, 2x Vik Tvedte + 2x Gooderham
Bane: Fort Åstveit
Dommere: På nivå
Mål: Ulrik, Hjort

Da var kassesesongen i gang, dere. Utover i mai er det tid for at NHH FK-spillere tar på seg drakten for siste gang. Det medbringer også kasser med de herligste leskedrikker i forbindelse med våre kamper. Faste lesere har muligens fått med seg at FK tenderer til å overprestere i forbindelse med konsumering.

Faste lesere oppdager kanskje også at troppene blir stadig tynnere når vi entrer den berømte eksamensperioden. Denne lørdagen er intet unntak. Hylin har eksamen hver dag neste uke, og måtte prioritere lesesalen. Heller ikke ideelt at Marius med sitt ekstreme tilslag skjøt skulderen til Ola ut av ledd på fredagstreningen, slik at Talentet også var fraværende på Fortet. Solidarisk som han er frasier han seg all lønn ut skadeperioden. Jipp Jaap Kvam prioriterer på sin side kjærligheten, og ferierer i disse dager med Susana Lopez i Toscana. Du verden for en mann! Det blir ikke bedre av at Konsernsjefen har kjøpt billetter til et cruise med Statsraad Lemkuhl, med utseiling en time etter kampstart. Heldigvis hadde Ulrik mistet bussen fra NHH og gått seg vill på IKEA i timene før kampstart. Konsernsjefen og Ulrik kunne derfor spille hver sin omgang på topp. Aller viktigst er likevel mannen mellom stengene i dag – Gard Aarvik, dagens kaptein, spiller sin siste kamp for de ædle blaa. Pep-talken hans før kamp om glede, samhold og alt FK hadde betydd for han gjennom disse fem årene på NHH hadde gitt FK-helter som Moldvær og Lien bulk i FK-shortsen.

Gleden, samholdet og “gå-i-krigen-mentaliteten” var dog umulig å spore den første halvtimen. En så tafatt og kvalitetsløs omgang halvtime har vi vel ikke sett siden vi på famøst vis “jogget ned fadderuken” mot Voss borte i fjor. Eventuelt da vi ga bort en 3-0-ledelse mot tabelljumbo Bremnes (som forøvrig tapte 5-0 mot Gneist denne lørdagen) for noen kamper siden. Ballen går sakte på det tørre gresset, og vi gidder ikke slå gjennom kulen skikkelig før en halvtime har gått. Lyngbø er hakket mer aggressive, forsøker å “læse klima” og ta bruddene vi gir dem. Det fungerer bra, men en god Gard sørger for at vi unngår baklengs. Coach LK prøver å skrike litt entusiasme inn i hodet på de 11 blå, og lirer av seg kommentarer om at må komme tettere oppi Lyngbøs nr 5, fordi vi lar han “tru han e en deylig fotballspæller”. Utover omgangen tar vi oss sammen og får kulen til å gå bedre. Den største muligheten får vi når Håkon Wik spilles alene gjennom i bakrom på en kontring. Avslutningen er dessverre slapp og midt på keeper. Regner med at han er hakket mer potent som konsernsjef i sommer. 0-0 til pause – her har vi jævlig mye å gå på.

Etter pausen kommer Kasper inn for Erling etter at sistnevnte lar sin trønderske vrede få utløp i noe som tenderer skummelt nærme et kvestingssforsøk. Andre omgang ligner litt på første, men det nyankomne regnet gjør at ballen sklir litt fortere for oss. Youngster-Holm får mer tid til å kjæle med ballen, og vi tilegner oss et ørlite overtak. Utløsningen kommer på en corner der Jesus har står alene på bakerste og pisser kula over linja. Stygt og deilig! Der mange trodde vi skulle spille som Barcelona etter Lars “Pep” Konrad tok over, er vi nå et dødballag på høyde med Stoke i glansdagene med Pulis. Resten av omgangen utløper seg som et bombardement mot vår boks. Banens høyeste kar tar et tosifret semi-lange innkast, men høye baller og dueller er noe vår stopperduo Gooder og OJ elsker å bedrive. Når vi i tillegg har en keeper som på forhånd har meldt smultring ble det ikke lettere for Lyngbolerne. Fem minutt før full tid får vi en kontring etter en dødball. Hjort som har kommet inn piler avgårde som den kronhjorten han er. Der han i tidligere kamper har blåst ballen over/til venstre/til høyre for mål, velger han denne gangen det snedige trekket å bare løpe forbi keeper. Genialt! 2-0, og 3 nye poeng på Fort Åstveit.

I garderoben etter matchen er det bare velferd. Mor til Marius kommer innom med nydelige boller. Gard er i fyr og flamme, og synger høyt med på den nyeste tilskuddet på spillelista; Unibet-sangen. Holte melder at det er den jævligste sangen han har hørt. Meningene er delte om Langli som reklame-trekkplaster, men alle er enige om at 3 poeng er gøy, øl passer godt til boller og at Gard “eneste-gode-keeperen-i-4.-divisjon” Aarvik fikk et verdig punktum på sin karriere for de Ædle Blaa

Avslutningsvis vil vi bare tilføye at NTNUI har følgende kommentar på sin facebook-side: “NTNUI-fotball: Norges beste studentidrettslag!”
Med vår tabelltopp og deres 8. plass i 4. divisjon, velger vi å si:
– Are you sure?

Stjerner:
*** Gard. Melder smultring, leverer smultring. For å hedre sin egen karriere pådro han seg også gult kort for å kjefte på pipeblåseren. Dermed var ringen sluttet.
** Gooder. Leverer en bunnsolid kamp. Fikk også tommel opp fra sin far på tribunen. Vakkert å se!
*Marius. Mor Vik Tvedte leverte de herligste bollene etter kampen. Vi lar oss kjøpe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: