Fyllingsdalen 2 – NHH FK 3-1 (1-1)

Lars Konrad

Fløtten – Gooder – Kvam – Vara (C)

Eidissen – SorteP

Hjort – SBjerke9 – Ola

Ulrik

Innbyttere med spilletid: Atle, Erling, Hylin.
Tilskuere: Skralt
Bane: Varden Amfi
Dommere: Tom Henning Øvrebø anno 2009
Mål: Kvam

Først av alt vil vi takke mor til Øivind Sørdal for at hun tar seg tid til å lese referatene våre. Dette var i utgangspunktet en veldig fin torsdag. Sagnomsuste Fyllingsdalen, allmenn kjent for sitt briljante teater, lå badet i sol. Om kampen fant sted på Varden Amfi eller Fyllingsdalen Teater var i ettertid uklart, da dette ble litt av en forestilling.

Varden Amfi omtales som verdens største fotballbane – og det med rette. Det sies at Moses vandret i ørkenen i 40 år, og det er omtrent like lang tid det tar å gå én runde rundt Varden Amfi. Stor bane betyr imidlertid store rom, og tilsvarende store muligheter for å penetrere ledd. Vi ble derfor ekstra tent av at Fyllingsdalens damelag trente ved siden av oss mens vi varmet opp. Vi retter for øvrig en stor takk til Fyllingsdalens støtteapparat, som lot oss varme opp med kampballer.

Første omgang er ikke noe vi skriver hjem til mor om. Man kan skjønne at tribunen er like tynt befolket som Berlevåg kommune i Finnmark, da oppsetningen av Hakkebakkeskogen på det mye omtalte teateret sannsynligvis har større underholdningsverdi. Utover omgangen smeller likevel Eidissen en i treverket. Vi får uttelling da Jipp Jaap Kvam for andre gang på to (!) kamper river seg løs på dødball og setter ballen i mål. Denne gang gjør han som sitt idol – Claus Lundekvam – og setter den i mål med penis. Det er ikke vakkert, men dødelig effektivt. Dessverre svarer Fyllingsdalen nesten umiddelbart etter klabb og babb i feltet, og 1-1 står seg til pause.

Andre omgang starter bra. Vi brenner en kjempesjanse alene med keeper. Men så etter 70 minutt bestemmer vesenet i gult seg for at han også ville være litt involvert. Vi sensurerer resten av referatet med et dikt av Sigbjørn Obstfelder:

Jeg ser på den hvite himmel,
jeg ser på de gråblå skyer,
jeg ser på den blodige sol.

Dette er altså verden.
Dette er altså klodenes hjem.

En regndråpe!

Jeg ser på de høye huse,
jeg ser på de tusende vinduer,
jeg ser på det fjerne kirketårn.

Dette er altså jorden.
Dette er altså menneskenes hjem.

De gråblå skyer samler seg. Solen ble borte.

Jeg ser på de velkledde herrer,
jeg ser på de smilende damer,
jeg ser på de lutende hester.

Hvor de gråblå skyer blir tunge.

Jeg ser, jeg ser…
Jeg er visst kommet på en feil klode!
Her er så underlig…

Stjerner:
***Bråten. Jobber godt. Vi ønsker ham lykke til i Bergen City Marathon på lørdag.
**Kvam. Scorer man med penis, fortjener man stjerner.
*Lars Konrad. Noen fine redninger.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: