Follese – NHH FK 4-4 (0-3)

Mads

Talentet – Fløte – OJ – Vara

Banks – SorteP

Larsen – DrHolm – Hjort

Ulrik

Tilskuere: 10-15
Bane: Fin
Dommere: OK, litt sur
Mål: Hjort x2, Ulrik, Banks!!!

Etter tre kamper uten seier, var det på tide å reise kjerringa borte mot Follese. Som nevnt tidligere er vi allerede serievinnere, så hva er vel bedre enn å få reise til gudsforlatte Askøy å spille kamp en onsdag 20.00 i regnvær. Vi kommer med en bra tropp og øyner mulighetene for endelig å få Brandenburger Tor i garderoben igjen. Og det starter bra – virkelig. Vi har ballen i 90 % av tiden innledningsvis og Follese henger ikke med. Allerede etter noen få minutter får vi 1-0 når Hjorth dukker opp på bakerste stolpe og setter sin første scoring i FK-drakten. Et par minutter senere scorer vi mål på corner (!!) ved Bankson (!!!!!). 2-0. Dette mååå jo gå veien. Vi fortsetter finspillet og Follese får knapt låne balle. Midtveis i omgangen blir Holm grisetaklet og må ut med skade. Dommeren er nærmere å gi undertegnede gult kort enn mannen som slaktet Holm bakfra. Forstå det den som kan. Martin kommer inn og vi fortsetter en gledens omgang med 3-0 like før pause ved Ulrik. Larsen har også et par gode muligheter til å øke ledelsen ytterligere, men vi er likevel fornøyde med en tremålsledelse når vi går i garderoben.

I pausen snakker vi om å være på fra start og ikke falle ned. Aldri har vel elleve mann misforstått et budskap i så stor grad. Vi starter riktignok helt greit, men så får Follese 1-3 på en deflection ti minutter ut i omgangen. Usikkerheten sprer seg og plutselig er det hjemmelaget som tar over kampen i en nykomponert 3-5-2. Vi ser ut som en gjeng med amatører resten av kampen og tillater Follese å sette 2-3 midtveis ut i andreomgang. Vi roer nervene når Hjorth setter sitt andre for dagen og anser kampen som ferdig på 2-4. Men den gang ei. Vi blir kontret og regelrett pisset på i perioder og 3-4 kommer like etter vår scoring. Usikkerheten er tilbake om med fem minutter igjen kommer også 4-4. Et kollektivt sammenbrudd over hele linja gjør at vi taper den andre omgangen 1-4 og kampen ender dermed uavgjort. Helt utilgivelig med tanke på utgangspunktet før den andre omgangen. Nå må vi bare glemme denne kampen og avslutte med stil mot Bønes på lørdag. Få d bort.

Stjerner:
*** Hjort
** Banks
* SorteP

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: