Fana 2 – NHH FK 1-0 (0-0)

Mads

Kasper – Gooder – Atle – Marius

Hylin – Fløte – Nicolai – Erling

Dr Holm

Ulrik

Tilskuere: Lillebror Tveit + ca. 20 andre
Bane: Byggeplass
Dommere: Inkonsistent, (snill), stor aksept for drøying av tid.
Mål: Selvmål?

Etter den søte kløe, kommer den sure svie. Denne gangen i form av seriegull med fåfølgende bortekamp mot Fana 2 på en søndag. Vi har en fair share med fyllesyke spillere i elleveren, men stiller likevel mannssterke opp i håp om tre poeng. Det handler både om æren og av respekt for lagene som ligger i vannskorpen mellom opp- og nedrykk. Både Voss og Valestrand sendte sine lykkeønskninger før kamp.

Vi starter bedre enn Fana 2. De forsøker å presse oss høyt, men vi klarer ofte å spille oss ut på en god måte. I hvertfall de første 10-15 minuttene. Deretter får Fana-guttene kampen inn i sitt spor – masse kriging og lite finspill. Det blir litt uryddig, men det er med noen få unntak vi som skaper sjansene i kampen. Et av unntakene er når Fanas midtstopper stiger til værs på en corner, og stanger ballen mot (over) streken. Marius er imidlertid akrobatisk på streken og får reddet headingen før(?) den krysser streken.. Blikket han kaster ut mot linjedommeren burde vært nok til å godkjenne målet – ballen var nok en halvmeter over streken. Noen minutter senere får vi 1-0 ved Ulrik – tror vi. Assistentdommeren vinker av for offside. En ivrig sørlending som opererer helt på offsidegrensen der altså – tilsvarende atferd som han utviste på Ricks bare timer tidligere. Om nattens mål ble godkjent vites enda ikke. Omgangens høydepunkt var likevel duellen mellom Gooder og Håvard Flo jr. Clash of the titans blir et understatement. Det rister på Nesttun Idrettsplass når vår stopper – og kaptein for dagen – går i bakken etter en duell. Han har vondt i skulderen, men spiller videre i noen minutter før han må byttes ut. Etter kampen ble det konstatert at et ledd i skulderen var ute i posisjon. Det drikker vi bort på banketten lørdag. Vi går derfor til pause på 0-0, men vi sitter med følelsen at dette kan gå veien.

I den andre omgangen er vi det beste laget. Vi får alle sjansers mor ved Ulrik noen minutter etter pause. Holm slår en fin stikker til Ulrik som får stå aleine på 10 meter. Det er vel ingen vi heller ville hatt i den posisjonen og alle er sikre på 0-1. Lørdagens festiviteter har i midlertidig påvirket Jesus på topp og den siste pilsen blir avgjørende for at ballen havner i stolpen og ikke i mål. Fana 2 går rett i angrep og får en corner. Vi har sluppet inn mål på corner i våre to siste kamper – og denne skulle heller ikke bli et unntak. Ballen havner i en mølje inne i femmeteren og plutselig ligger den i mål. 0-1 og nok et jæla unødvendig baklengsmål på dødball. Der har vi mye å forbedre oss på til neste sesong – det er ingen skam å søke hjelp hos Arne Erlandsen her, OJ. Etter 1-0-målet legger Fana 2 seg fryktelig dypt. Med et par meget solide stoppere fra A-troppen sliter vi med å skape de store sjansene. Vi får mange innlegg, men det meste blir headet unna. Halvveis ut i omgangen kommer uansett kampens største mulighet. Hjort kommer seg fint ned på siden, legger førtifem ut til SBjerke9 som skal ekspedere den i mål. Etter en uke i USA på prøvespill i New York City med tilhørende USA-kosthold, sklir ballen av foten til vår superstjerne. Den blir derimot en perfekt pasning til Ulrik, som skal pirke den i mål fra tre-fire meter. På finurlig vis havner derimot avslutning armene på keeperen. Ellevilt.

Resten av kampen blir et stilstudie i kynisme og drøying fra Fana 2. Skulle nesten tro de hadde gått i lære hos Lars Konrad. Kampens dommer er åpenbart fan av at ballen ikke er i spill – og lar de holde på. Det er nesten vakkert når Fana får bytte spiller til å ta innkast ved tre anledninger på samme innkast – og vi får gult kort på SBjerke9 som klager på dommeren. Vi har litt marginer i mot denne kampen og taper 1-0. Det er vel nesten naturlig med tanke på flytsonen vi var i denne vårsesongen. Nå skal vi slå Follese onsdag og avslutte med et show av en fotballkamp mot Bønes – med påfølgende bankett på lørdag. #påtoppeniår

Stjerner:
*** Kasper
** Holm
* Fløte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: