NHH FK 2-3 Nordhordland (2-2)

Mads

Kasper – Hasle – Hjallis – Marius

Hjort – Sorte P – Martin – Hylin

Ulrik

Larsen

Tilskuere: Tveit, Moldvær, Vara, Fløte, Holm, fire fotballryper og masse pils.
Bane: (Fort) Åstveit
Dommere: Gledens
Mål: Hylin, Larsen

Etter en kveld med herligste drinker i kjelleren på NHH fredag kveld, var det en heller bånnkjørt gjeng som møtte opp på (fort) Åstveit lørdag 12.00. Vi må få rette en takk til Hordaland Fotballkrets som har en behandlingstid på klagesaker helt der oppe med NAV. Det resulterer i at Fløte må stå over kampen pga. et gult kort han fikk i en kamp der han ikke var med. Gledens.

Mulighetene for seriemesterskapet var uansett til stede og et uavgjortresultat ville sørge for at seriegullet havnet i Helleveien dette året. På motsatt banehalvdel ventet Nordhordaland – seriens nest beste fotballag. Etter fjorårets episke post femtekullshow-kamp borte mot Solid var selvsagt forventningene store. Særlig Tveit som avgjorde med to rolige golazos i fjor, samt konsulent-Moldvær på tribunen forventet gull fra den nye vinen på FK.

Kampen starter helt useriøst bra. Etter bare et par minutter havner ballen på bakerste stolpe hos en umarkert og fyllesyk Hylin. Han er rolig og sleiver ballen elegant i mål. Fem minutter senere er ledelsen doblet når Larsen bryter en tversoverpasning før han skrur ballen i det lengste hjørnet med yttersiden av foten. Helt playstation-kvalitet fra vår hurtige spiss.

Dessverre er det slik at elleve fyllesyke fotballspillere gjerne har en grense for hvor lenge en kan løpe uten påfyll av pizza, kebab, Urge og annen energinyttig mat post fylla. Vi gjør altså en kardinalfeil med å ta ledelsen altfor tidlig. NBK kommer seg inn i kampen igjen og får inn både ett og to mål før pause og det står dermed 2-2 når lagene (les: slitne NHH-gutter) tar et velfortjent pust i bakken.

I den andre omgangen tar det ikke lange tiden før bortelaget har tatt ledelsen etter en corner der vi surrer det til i eget felt. Etter ca. en time får NBKs spiss sitt andre gule kort etter han stopper en kontring. Hans første kort kom forøvrig etter å ha blitt kastet i bakken av Sorte P, som selvsagt ikke fikk noen ting. Herlig kynisme fra midtbanestrategen.

Den siste halvtimen er regelrett powerplay mot ett mål. NBK legger alle ti mann rundt egen sekstenmeter og vi skaper noen fete sjanser. Når Larsen brenner alle sjansers mor fra ca. 2 meter like før slutt skjønner vi at dette ikke er dagen for seriegull. Pilsen på tribunen blir likevel konsumert – dessverre for å drikke seg ned i større grad enn å feire. Neste uke venter Smørås – det lukter seriegull av sånt!

Stjerner:
*** Larsen
** Martin
* Hjort

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: