NHH FK – Fyllingsdalen 2 1-0 (0-0)

Gard

Hasle – Hjalmar – OJ – Marius

Sorte P – Skaar

Martin – SBjerke9 – Holm

Ulrik

Tilskuere: Damen til Bjordal
Bane: Åstveit
Dommere: Solid
Mål: Ulrik

Da var det duket for toppkamp i 4. divisjon. Divisjones to beste lag møtes på Åstveit i en kamp som på mange måter kan definere hvorvidt FK skal bli seriemester i år. Vi møter opp proppet med selvtillit etter å ha høvlet over Valestrand i forrige kamp og ønsker å fortsette vår perfect record på Fort Åstveit. I ekte FK-stil har vi klart å skaffe oss to kamper på to dager. Vi sender blomster til Hordaland Fotballkrets og Osterøy for å være behjelpelige 😉

Før kampen er Hordalandfotballens kanskje vakreste menneske, Trond Gausemel. Legenden, myten, eventyret er på plass med kameraet og sin skarpe penn, så guttene passer på å fikse sveisen en ekstra gang før vi entrer matten. Før kampen leder vi serien med 8 poeng og kan få en luke på 11 poeng ved seier.
Vår gode venn, Bjordal, starter for bortelaget og vi har ingen planer om å la Fyllingdalens store sønn dra på futsaltrening resten av året med seier.

Kampen starter friskt og det er tydelig at det er divisjonens beste lag som møter hverandre. Det er høyt tempo og lite sjanser innledningsvis og Fyllingsdalen er kanskje litt bedre enn oss i første omgang. I pausen blir vi enige om å være litt mer aggressive i presset for å få noen gunstige brudd. OJ må ut med skade og Gooderham kommer inn og spiller en perfekt omgang. Stor idrett fra vår eminente marathon-løper.

Vi har gjort sport i å vinne disse jevne bataljene denne sesongen og etter ca. 60 minutter scorer vi et mål som på mange måter definerer FKs sesong 2016. SBjerke9 vender opp i mellomrommet og krangler ballen med seg videre. Deretter er det klabb og babb i Fyllingdalens sekstenmeter før den havner hos Jesus Aasen på topp. Spissen fra bibelbeltet lar seg ikke be to ganger og tupper ballen i mål bak Peter Cech i FKF-målet. Så stygt som vi vil ha det!

Fløte, med luftveisinfeksjon for anledningen, kommer inn for en skadet Bråten like etterpå. Akkurat så skralt og fint som det skal være. I tillegg kommer også Hjorth inn til sin debut i FK-drakten, samtidig som Talentet og Erling gjør en fin jobb på hver sin kant. Fyllingsdalen presser oss tilbake, men Gard har virkelig fått blod på tann etter smultringen mot Bergen Nord. Vår eminente burvokter er helt Steinar Sørlie vs Rosenborg (10 på VG-børsen) og gjør et par glimrende redninger. Simon Mignolet – take notes.

Vi jobber og ligner tidvis på Valestrand de siste minuttene, men hvem bryr seg. Vi tar vår femte 1-0-seier for sesongen og vinner dermed toppkampen. Etter kampslutt får også Jesus prøve seg på et intervju med Hordalandsfotball (Les: Gausemel). Her fletter han blant annet inn SBjerke9. Pent arbeid. Vi får også med oss Gaus inn i garderoben etter kampen og leverer et #påtoppeniår-kamprop helt etter læreboken, vel vitende om at neste kamp mot Osterøy starter 21 timer senere. Ingen sak for toppidrettsutøvere, deeet.

Stjerner:
*** Hjalmar. En perfekt kamp for Hjallis. Vinner alle dueller og er glimrende i 2.omg.
** Gard. Har noen matchvinner-redninger på slutten. Holder dermed sin andre null på rad. Det løsnet virkelig etter 23 måneder med baklengsmål.
* Hasle. Deilig match på høyrebacken. Full kontroll defensivt og gjør mye bra offensivt.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: