NHH FK – Askøy 3-2 (2-1)

Lars Konrad

Hasle – Fløte – Hjallis – Ola

Bråten – Martin

Hylin – SBjerke9 – Marius

Ulrik

Tilskuere: Maks 10, en hjemmesupporter i Horjen!
Bane: Fort Åstveit
Benken: Gooderham, Bankson
Målscorere: Ulrik (2), Stefan

Vi starter dagen i beste NHH FK-stil. Vi mangler nøkkel til garderoben, Lars Konrad mangler fotballsko og det er ikke luft i noen av ballene våre. Vi sender Gooderham, som forøvrig kræsjer bilen sin (ikke tenk på det Paul Gooderham), til Lehmkul for å fikse baller, men starter kampen og det er tydelig at vi har bedre trening i dårlige forhold enn bortelaget. Vi savner deg, Steffen!! Vi vinner 2-0 i pløseball-perioden, så det er tydelig at dette er noe vi på tenke på i forberedelsene til neste kamp.

Etter å ha fått fadderuken med kraft utover i andreomgang mot Voss var vi klare for å vise at fortsatt var kapable til å ta poeng. Et solid opptak hadde også gitt umiddelbar avkastning; Bråten, Martin, Hylin og Ulrik gikk rett inn i startelleveren uten en eneste trening med laget. Dette med trening og samspill virket forøvrig å være oppskrytt; etter bare 40 sekunder sender vår nye spiss Ulrik Aasen oss i ledelsen. Hele laget så ut til å være meget pigg fra start, og det tok ikke mer enn 6 minutter før SBjerke9 doblet ledelsen. I kjent stil falt vi litt nedpå etter en god periode, noe som resulterte i en Askøy-redusering midt i omgangen. Etter dette hevet vi oss inn mot pause, og Ulrik satt enda en ball i nettet etter godt forarbeid fra Hylin. På mirakuløst vis klarte imidlertid dommertrioen å avblåse målet for offside – en uforståelig avgjørelse for alle de 36 oppmøtte (inkluderer 2 stk XI, innbyttere, trenere og tilskuere).

I pausen bestemte vi oss enkelt og greit for å være offensive i hodet. Med Voss-kampen friskt i minne ble vi enige om å ikke falle nedpå. Det var derfor lite overraskende at Askøy utliknet til 2-2 etter 49 minutter. Våre utsendte holdt likevel hodet hevet, og det var ikke ufortjent at Ulrik satt inn 3-2 bare to minutter senere.

Sluttminuttene ble i kjent stil en kamp for å overleve. Med få innbyttere, men mange tunge bein var det overhengende fare for å kopiere en viss svensk skiløper under VM i Val di Femme i 2003. Marius var heldig og fikk fire gode minutter på benken før Hylin måtte ut med skade. Lars Konrad plukket opp et gult for drøying av tid, akkurat der han skal være. Vår nordnorske burvokter leverer dermed sin sjette seier på like mange kamper denne sesongen. Seiersgarantist!

Stjerner:
*** Lars
** Ulrik
*
Martin

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: