Voss – NHH FK 3-2 (0-2)

Gard

Hasle – OJ – Hjalmar – Ola

Elseth – Fløte – Nico – Marius – Holm

Stefan

Tilskuere: 100
Dommertrio: I sentrum
Speaker: Engasjert og særdeles kritisk

En fyllesyk og fin NHH FK-gjeng satt seg på toget retning Voss mandag kveld. Etter en rolig pre season-oppkjøring med fadderuke var det ikke knyttet enorme forventninger til De Edle Blaa, men det har vi jo strengt tatt mestret med kraft tidligere (jamfør Solid post Femtekull).

Vi startet kampen i rolig tempo og det gagnet vel bortelaget i større grad enn Voss. Etter en halvtime får vi omsider hull på byllen. Hjalmar slår fint gjennom ledd på Holm som vender opp i mellomrommet. Deretter slår lysluggen en perfekt vektet gjennombruddspasning til unge Fløte som setter sitt femte mål for sesongen. Kampen fortsetter i samme spor og ingen av lagene skaper de store sjansene. Hjemmespeakeren var særdeles misfornøyd med NHH FK etter ferien og kommenterte flere ganger over høyttaleranlegget hvordan vi så ut som et dårligere fotballag enn i våres. Ganske vittig og ganske irriterende på samme tid.
Like før pause stilner vi speakeren på den perfekte måte. Marius slår gjennom SBjerke9 som er sikker som banken alene med keeper. 0-2 er et faktum og det ser ut til at flyten fra vårsesongen skal fortsette.

I pausen snakker vi om defensiv trygghet og kynisme. Ca. 40 sekunder ut i 2. omgangen utligner Voss. Perfekt respons på OJs maning i pausen der altså. Voss spiller gampefotball, særs effektiv dog, og skaper masse sjanser. Gard leverer flere klasseredninger og sørger for at vi beholder ledelsen. Vi gjør noen bytter og fadderuken treffer oss virkelig med kraft utover i 2.omgang. Det er mange tunge bein og vi gjør enkle feil. Vi blir straffet med ett minutt igjen på klokken og 2-2 er dermed et faktum.
På overtid skal vår gode dommervenn, forøvrig en ganske middels minus dommer i 4.divisjon med et åpenbart problem med NHH FK, sette seg selv i sentrum. Voss skyter et skudd som treffer OJ i låret. Det ser alle, utenom vår venn i svart, som ser sitt snitt til å fucke NHH FK ordentlig en siste gang. Et skikkelig Tom Henning Øvrebø-øyeblikk mot Chelsea, bortsett fra at gode Tom Henning faktisk har snev av karisma. Straffen omsettes i mål og vi taper 3-2. Vi har nøyaktig 15 minutter fra dommer blåser av til toget fra Voss stasjon går. Det fikset vi veldig greit. Nå venter Askøy på lørdag. Få det på.

Stjerner:
*** Gard
** Holm
* Fløte

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: