Nordhordland BK – NHH FK 0-2 (0-2)

Lars Konrad

Hasle – OJ – Gooderham – Vara

Fløte – Presthuz

Talentet – Holm – Bankson

Holte

Subs: helst så få som mulig
Tilskuere:
 50
Dommertrio: Fåmælt

Lørdag var det duket for årets tiende seriekamp. Tradisjonen tro hadde Nordhordaland valgt denne kampen som årets første på gress. Og heller ikke i år har gressklipperne gått for full maskin på Knarvik. Vi drar med en tropp tynnere enn forklaringene til norske idrettstopper hva gjelder reiseregninger. Under oppvarmingen er Hjallis ferdig, og Gooderham som kommer rett fra et strengt treningsregime med pils til hvert eneste måltid i Praha, må inn som midtstopper. Nå består benken av en Erdal uten hamstring. Et gledens utgangspunkt.

Heldigvis har OJ hentet inspirasjon fra våre divisjonskolleger. Vi blir enige om å legge all fotballromantikk til side og går effektivt inn i rollen som Valestrand 2.0. Metoden er simpel. Vi bruker masse tid på hver eneste døball, sikter på Fløte og vinner andreballene. Og herregud som kampplanen fungerer. De første 20 minuttene ville ført en kollektiv ereksjon blant Valestrand-supporterne og selv Drillo ville felt en tåre. Vi taper ikke en eneste duell og ballen befinner seg mer i luften enn på bakken. Det hele kuliminerer når ingen ringere enn dagens kaptein, vår Jon Obi Mikel, Olav Presthus dunker ballen i mål etter halvspilt omgang. Presthus mister hodet totalt og kjører en ydmyk feiring der han sklir på knærne i retning hjemmepublikummet. Vakkert. 0-2 kommer noen minutter seinere. Vi stabler sammen noe som ser ut som fotball, forøvrig den eneste gangen i kampen. Hasle får til slutt lagt inn foran mål og der ekspederer hjemmelagets back ballen elegant i mål i reneste John Arne Riise-stil. Bankson blir forøvrig kreditert målet, men er raskt ute og dementerer dette. Mors beste barn, denne Bankson.

Ti minutter før pause får samme mann en strekk/krampe(?) i låret, men får på litt av Hjalmars elleville tigerbalsam og får streng beskjed om å spille ferdig omgangen etter eneste alternativ på benken, Erdal, har en kropp skjørere enn Pepe litt seinere på kvelden. Kampplanen er solid også i andre omgang. Lars Konrad er selve symbolet på den kynismen vi forsøkte å implementere før kampstart. At han ikke får et gult kort i løpet av kampen er jo kunst. Til slutt får Bankson endelig hvile. Det varer i ca. ti minutter før Madsen Holm må ut med skade og vår omskolerte kantspiller går inn i tier-rollen. Deretter er det talentet sin tur til å skade seg og Madsen Holm må presse ut siste rest av krefter mot slutten av kampen. Vi ser jo tidvis ut som en et syverlag basert på frekvensen av byttene våre.

Vi har i midlertidig full kontroll på Nordhordaland og Lars Konrad ble forøvrig kjendis i strileland da han kom med følgende melding like før slutt:
– Dommar, kor lenge er det att!? Me har ein Champions League-finale å rekka i kveld.

Vi kan også sitere Nordhordalands trener som kom med følgende uttalelser etter kampen:
– For å seie det sånn. Det er ikkje det beste laget me har spelt mot denne sesongen sånn eg vurderer det. Men dei er mykje smartare enn oss: Dei spring lite, men dei er alltid der dei skal vera, sa ein ergra NBK-trenar, Eirik Fjeldstad etter oppgjeret.

Det hadde vært et sykdomstegn for 4.divisjon om det NHH-FK-laget som NBK møtte lørdag var avdelingens beste, så vi sier oss enige med treneren.

Hele saken kan forøvrig leses her: http://www.strilen.no/nyheiter/Studentane-larte-NBK-ei-lekse-472835.html

Vi kontrollerer inn til tre poeng i en aldels perfekt gjennomført bortekamp, og takker samtidig Valestrand for introduksjonen til den destruktive drittfotballen vi leverte på lørdag. Nå venter Follese i siste kamp før sommeren, der vi med seier kan stå med 28 poeng på 11 kamper, hvilket må sies og være meget bra.

Stjerner:
*** Presthus. Kaptein, midtbanesliter, målscorer, Solskjær. Olav var alt og litt til denne kampen. Må også bli tre stjerner som følge av skryt fra Hordalandsfotball.
** Madsen Holm. Eneste på laget som ser ut til å ha spilt på gress før. Danser elegant rundt NBK-spillerne, og blir tildelt useriøst mange frispark i god posisjon.
* Matta. Får én stjerne for de 83 minuttene han tilbrakte i hodeduell i kampen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: