Smørås – NHH FK 1-3 (1-1)

Lars Konrad

Ruben – Fløte – OJ – Hjallis

Lopez – Langdalen

Holte – SBjerke9 – Andreas

Alex

Subs: Ola, Vara, Evensen, Olav, Hasle, Bankson, Marius
Mål: Alex x2, Lopez
Tilskuere: vitne til julefinger

Etter kritiske kommentarer fra Chris Rene, Ove, Roy og resten av Valestrand har vi nå valgt å legge om vår måte å skrive referat på. Dette i frykt for at Hasle, OJ og Fløte ikke skal få solgt sine “investeringsprodukt i et eller annet totalt hjelpalaust fond” til det attraktive markedet på Osterøy.

Vi dro til vakre Smørås i Fana for å vise at lørdagens tap mot et velspillende Valestrand Hjellvik-lag(med minst 6000 tilskuere) var et blaff. Slåtthaugbanen var en nydelig bane som badet i solskinn. Vi ble møtt av hyggelige mennesker og fikk frukt i garderoben før kamp. All honnør til arrangøren.

Vi åpner kampen med usannsynlig høyt tempo og presisjon. Vi spiller aldeles glimrende de første 20 minuttene, og får avkastning når Alex henger ca. 10 sekunder i luften før han header inn et perfekt innlegg fra vår svenske Mikael Lustig på høyrebacken. Vi fortsetter å dominere banespillet og har full kontroll på kampen. Holm og Alex kommer til et par ganske ålreite sjanser, men månedens keeper, som forøvrig fikk utdelt gullhansken før kampstart, holder hjemmelaget inne i kampen. En Smørås-oppmann så på det som sin oppgave å oppdra “Sutrekongane fra NHH-FK”, og ba hele benken om å slutte å rope på dommeren. Litt gøy var det derfor da Mr. Smørås i sluttminuttene(og de skal vi snakke mye mer om) ble bedt om å forlate Smørås-benken, nettopp for å klage på dommeren. Ti minutter før pause kommer Smørås på en kontring og et vanvittig bra skudd havner i det lengste krysset og ødelegger den berømte smultringen til vår eminente skuddstopper fra nord. Et skår i gleden og antagelig drastisk nedgang i likes for Lars Konrad, der altså. Etter en god omgang går vi noe skuffet til pause med 1-1.

Vi starter bra også i den andre omgangen. Presthus, alias John Obi Mikel, kommer inn for Langdalen og gjør en manns jobb sentralt på midtbanen. Etter ca. 10 spilte minutter leverer duoen Mikael Lustig – John Carew nok engang et angrep av høy 4.div-klasse. Lustig som servitør og Carew som iskald ekspeditør. 1-2 på Slåtthaug. Smørås forsøker seg på en Solid post Femtekullsshow og setter presset på egen midtbane til tross for at de ligger under. Arne Erlandsen sitter opphisset på siden og konstaterer at dette er fotball akkurat slik det skal spilles. Lars Konrad tar de få forsøkene som kommer i vår retning, før Alex blir felt i Smørås sin sekstenmeter. Lopez leverer en fryktelig straffe, men månedens keeper har kapitale problemer og ballen går i mål. Kampen er avgjort.

Nå begynner det virkelig å bli gøy på Slåtthaug. På overtid får hjemmelaget frispark i farlig posisjon. Mens Lars Konrad forsøker å dirigere muren i riktig posisjon, er Evensen nærme sin første g-punktsorgasme. En Smørås-spiller gir rett og slett Blodbaronen en klassisk julefinger (eller to?). Dette er Evensen merkelig nok lite fornøyd med, og det ender i bråk. “Har du ikke spilt fotball før?” lirte Smørås-spilleren av seg i etterkant. Merkverdig kommentar. Siden ingen av dommerne fikk med seg dette slapp de to turtelduene unna med bare tilsnakk. Deretter foretar Vara et taktisk genibytte når han setter inn Bankson utelukkende for å ta Evensen sin plass i muren, så vi slipper kort. Stor idrett. Etter drøye fem minutt med stopp i spillet trodde vi endelig frisparket skulle tas. Mr Smørås på sidelinjen ville det imidlertid annerledes, og ble vist bort fra benken for reaksjonene. Frisparket settes på antiklimatisk vis rett i muren og vi kontrollerer inn en meget solid 3-1-seier. Og vi er tilbake der vi skal være. På toppen.

Stjerner:
*** Lopez. Vanvittig god gjennom hele kampen. Sier selv det kommer av knebøy dagen før. Gjør det hver gang, Oscar!
** Alex. Scorer 2 mål og henger til sammen 10 minutter i luften i kampen i går.
* Ruben. Erik Hamrén har åpenbart gått glipp av en spiller til Sveriges EM-tropp.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: