Valestrand Hjellvik – NHH FK 3-0 (1-0)

Gard

Hasle – OJ – Hjalmar – Vara (C)

Fløte – Lopez

Elseth – Holm – Stefan

Evensen

Benk: Presthus, Bankson, Ola, Marius
Antall tilskuere: 50
Antall bluss: 10

Vi dro til Valestrand langt ut på gudsforlatte Osterøy for å prøve å forsvare serieledelsen. Bøndene med de høylytte supporterne spiller en fotball så primitiv at selv Drillo får tårer i øynene. Melodien er enkel: spill ballen til venstreback, lukk øynene, spark deretter ballen så langt du makter. Dessverre for oss er denne type fotball forholdsvis effektiv. Vi starter likevel kampen bedre enn hjemmelaget og har mye ball, men sliter med å skape de helt store farlighetene. Valestrand flytter venstrebacken for å ta absolutt alle innkast på vår banehalvdel og de eneste sjansene som skapes er som følge av dette. Etter en halvtimes tid mister vi ball på 20 meter og Valestrand får satt ballen i mål og vi går dermed til pause på 1-0.

Vi blir enige om å unngå å bli med på Valestrands gampefotball, men utover i andreomgang blir vi mer og mer kjempet ut av stilen. Vi kommer oss likevel til en stor sjanse ved Evensen, men avslutningen går over. Fløte setter også en ball i mål, men blir avblåst for offside. Om det var korrekt vites ikke. 2-0 kommer på et kollektivt sammenbrudd defensivt hos NHH. Helt useriøst baklengsmål. Få det bort. Lufta går litt ut av oss og ti minutter før slutt får Valestrand 3-0. Vi misser på en igangsetting og venstrebacken lukker øynene i sedvanlig stil og dunker ballen i mål fra 35 meter. Dette er en kamp vi vil glemme. Nå venter Smørås på onsdag. Der skal vi vise at seriestarten ikke var et blaff.

Stjerner:
*** Matta var minst dårlig. Han var faktisk ganske god til tider.
** Lopez for utseende.
* Marius og Ola. De satt hele kampen på benken, men begge hadde noen gode involveringer i pausen.

One Response to Valestrand Hjellvik – NHH FK 3-0 (1-0)

  1. thierry danon djedje sier:

    lit flyt at eg ikke har spilt venstre beke før.:-) hilsn Thierry danon djedje..:-) lykke til vider så sees vi i ander rund.. dere hva god:-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: