NHH FK – Bergen Nord 8-0 (3-0)

Konrad

Ruben WinnerBäck – Hjallis – OJ – Vara

Lopez – Langdalen

Elseth – S. Bjerke – Holte

Alex

Subs: Atle, Talentet, Hasle, Evensen
Mål: Jensen (4), Holte, Evensen (2), Lopez
Assist: Stefan, primært.

Tre hundre og seksti minutter, altså. Eller seks timer om du vil. Det er tiden det har gått siden FK slapp inn mål sist. Vi slipper inn mindre enn hva Noora i Skam gjør, men vi skal og må ikke klamres for å se like bra ut. Til tider har det ikke sett ut i det hele tatt. Men mot Bergen Nord så vi faktisk ut som et fotballag. 8-0 lar seg høre – selv mot et lag der andelen konfirmant/tourettes er av det progressive slaget.

Vi dunker ut av startblokkene med et spillmønster som skal bli repetert til det kjedsommelige i dag. Stefan (stor gutt – stort finterepertor) drar av et par mann før han curler kula med skeiva inn i boks der Alex har revet seg løs og hæpper inn 1-0. Alex har forøvrig et visst kjennskap til konfirmantene fra Bergen Nord. For et par år siden figurerte Lill-John i den pureste Martin Andresen-form som trener, kaptein og fus-i-alt-type med drakt nr. 10 i klubben. Det var flere av konfirmantene som felte en tåre i god nord-koreansk ånd da de fikk gjensyn med sin tidligere førsteformann. Flere tårer skulle det bli. Mer om det senere. Vi har forholdsvis god kontroll i 1. omgang. Eneste farlighetene skapes når vår gode Lopez skal slå utoverskrudde cornere. Med en skru som ville gjort Dordi Nordby våt i trusa på flekken, presterer vi å sende Bergen Nord direkte i kontring på hver bidige corner. Heldigvis har vi Stefan. I lange klyv dreper han kontringene til Bergen Nord opptil flere ganger. FK-benken knekker sammen i forbauselse og ringer Tom Strømnæss i Åndenes Makt sporenstreks. Her er det faen meg noe som spøker! Før pause skal Bergen Nord lage noen farligheter på et par supersjarmerende innkast på 40 meter og vi skal bli tildelt et knippe straffer. Konfirmantene blir for ville i sin fysiske heltedyrkelse av vår Kim Jong  på topp og blir korrekt irettesatt av dommeren for heftig holding. 2-0 på staffe ved førsteformann, der altså. 3-0 kommer like etterpå. Nok en straffe. Nok en gang myten på topp som eksekverer den. I tillegg får vi med oss et rødt kort på kjøpet. For kjefting fra syndebukken selv på Bergen Nord. Det tar vi med oss. Danke schöhn og viele dank! Pause.

Om det var fest og basar i 1. omgang, så tar det helt av i andre akt. Vi pumper alt fremover og Bergen Nord tar i mot. Gang på gang. Som et desillusjonert arbeidsjern i verdens eldste yrke.  Evensen setter to kasser i løpet av de første 5 minuttene han er på banen. Stefan serverer. Blodbaronen sklir kassene inn. To ganger. Deretter fyrer Lopez en rakett inn fra 25 minutter. Via stolpen. Nesten vakkert. 6-0. Det burde stoppet der. Men vi har ytterligere appetitt. Helt uforskammet klyver vi til verks igjen. Alex vrikker litt på hoftene. Drar av et par mann og curler kula i lengste. 7-0. Holte har også vært frisk og spilles gjennom i bakrom. Keeperen har begynt å gi faen og korgutten kan trille ballen rolig inn til 8-0. På tide å kalle det en dag. Åtte mål får holde. Og Konrad kan bokføre en ny smultring. Bravo! J

Stjerner:
*** Alex: Fire mål. Bare altfor god i dag.
** Stefan: Leverer fem assist. Får likevel stjerner for de to returløpene i første omgang. Sjelden kost.
* Hjalmar: Også med fartstid i Bergen Nord. Grisetakler det som takles kan i dag. Trygg og god.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: