Bønes – NHH FK 0-1 (0-1)

Lars Konrad

Ruben – Fløte – OJ – Hjalmar

Lasse – Lopez – Langdalen – Holte

Madsen

Alex

Benk: Bankson, Elseth, Vara og Presthus
Mål: Lasse (Lopez)

Ja da, vi hadde gledet oss lenge. Til å møte Claus Lundekvam fotballklubb med et helsikkes virvar og sirkus. Sirkus ble det definitivt ikke og sirkussjefen selv dukket ikke opp. Det lignet mer på et seigt finsk fjernsynsteater. Ikke noe for den nøytrale tilskuer der altså. Men vi startet ganske bra. Gikk offensivt og freidig ut som en helt tilfeldig FRP-poltiker på helgetur til Riga. Det store trykket vårt materialiserte seg stort sett i cornere som Lopez fant det fornuftig å sende på bakre stolpe via månen. Ellers fortjener Alex en liten oppmerksomhet for kløkt og snartenksomhet.  Etter en halv time fosser vi framover og broderer oss gjennom på høyresiden. Det ser nesten proft ut. Alex blir spilt 45 grader ut og får et åpent mål foran seg fra 8 meter. Her ville de fleste spisser prøvd og satt den i kassa. Alex har vært ute en vinterdag før og vet at mulighetene for et brudd i mot er store. Ihvertfall når vi har tømt rubbel og bit i oppbygningen av kunstverket. Snartenkt klarerer han kula trygt over mål. Vi kan finne strukturen og gjenta balanse i laget. Vakkert. Like etterpå vekter Lopez en pasning som ikke hører hjemme i 4. divisjon. Helt uhørt. Vi snakker om et gjennomspill med en presisjon som ikke har noe på dette nivået å gjøre. Postmottaker er Lasse som har løpt seg fri i bakrom. Han spurter, takler keeper og omsider sentrer ballen i mål. 1-0 og pause.

Om 1. omgang ikke var noen Megan Fox, er 2. omgang utvilsomt ikke det. Det så ikke ut. Selv Stevie Wonder ville ha brukket seg av synet. Heldigvis er ikke Bønes noe stort bedre. De har imidlertid et kinderegg av en spiss på topp. Med et tjukktrent Gary Medel-lignende utseende er det umulig å avgjøre om han egentlig hører hjemme på det chilenske landslaget eller i fotballens bakgård i norsk 4. divisjon. Noe kan tyde på at det blir med det siste. Hos oss har vår gode gjeter Presthus kommet inn etter pause og takler mer enn han sentrer. Madsen Holm kjører et par frekke tangotrinn og kommer seg til noen avslutninger. Ellers er det ikke mye å melde. En nøytral tilskuer på sidelinja uttalte at han heller ville blitt rektalt undersøkt av Cato Zahl Pederen enn å oppleve de siste 30 minuttene igjen. De to andre som så kampen føyet seg høflig bak. Med en solid dose Alex-kløkthet i det defensive spillet rir vi stormen av og innkasserer det femte, sjette og syvende poenget i år. Fortsatt på toppen i år, karer!

Stjerner:
*** Lasse: Er en særdeles dyktig «konstruktør av kvalm» gjennom hele kampen han spiller. Får seg også en viktig goal.
** Fløte: Trygg og stødig som en eldgammel svensk visesanger. Redder ball på strek i 2. omgang.
* Lars Konrad: Allergisk mot å slippe inn mål. Stått 270 minutter på fem dager uten at noe har fått passere.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: