NHH FK – Voss 3-0 (1-0)

Lars Konrad
Ruben – Fløte – OJ – Hjalmar
Lopez – Langdalen
Lasse – Stefan – Andreas
Evensen

Benken(byttet inn i): Bankson (85), Elseth (70), Vara
Oppmann: Far
Tilskuere: 1000 kids
Dommertrio: Pubertal
Mål: Fløte (35), Lasse (60), Elseth (85)

Det var duket for sesongens andre kamp da Voss gjestet Fort Åstveit lørdag formiddag. I strålende solskinn håpet OJ på en flying start som coach på hjemmebane. Kampen startet på samme måte som mot Fyllingsdalen forrige helg. Vossingene var mer tent fra start og vi slet med å vinne dueller og treffe på pasninger. Etter et svakt første kvarter fikk vi bedre kontroll på kampen og klarte å få tempo på ballen. Evensen leverte ryddige seks frispark på rad før han ble tildelt sitt første gule kort og det levnes ingen tvil om at det var på sin plass.

Etter en snau halvtime kom dagens første scoring. Undertegnede (Fløte) fikk en retur rett i beina på en corner og fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål. Det andre på sesongens to kamper, hvem skulle trodd. Det siste kvarteret før pause slutter vi å spille fotball. Voss tar over banespillet og får et par brukbare sjanser, men Lars Konrad leverer både én og to klasseredninger som gjør at vi kan gå i garderoben med 1-0.

Den andre omgangen starter bedre fra NHH. Vi har full kontroll defensivt, men sliter med å skape de helt store farlighetene. Etter cirka 60 minutter bryter vi ballen på midtbanen før ballen ender opp hos Madsen Holm. Han fyrer av et skudd som etter litt klabb og babb ender opp hos Lasse som kan sette returen i det åpne målet. Ti minutter senere slår svensken et praktinnlegg som Evensen header i mål. Den femten år gamle assistentdommeren er dog uenig og vinker av for offside. Evensen som allerede hadde vist prov på aggressivitet tidligere i kampen, reagerte naturligvis høylytt. Tre sekunder med hodemist var nok til at dommeren dro opp dagens andre gule kort og lysluggen fra Moss måtte dermed gå i garderoben.

Vi gjorde noen justeringer defensivt og fikk inn friske bein i Elseth og Bankson. Voss skapte svært lite, med unntak av et par dødballer. Med fem minutter igjen av kampen kom den berømte spikeren i kista. Langdalen vant ballen på midtbanen og serverte Elseth som fintet bort en forsvarsspiller før han satt ballen i det nærmeste hjørnet. Dette var naturligvis til stor jubel for Lacrosse-laget på NHH som hadde satt et ikke ubetydelig beløp på at NHH skulle ta seieren. Resten av kampen ble en sjarmøretappe og vi kunne derfor feire 3-0-seier og TOP OF THE LEAGUE.

Stjerner:
*** Lars Konrad. Har to avgjørende redninger i den første omgangen og er trygg og god i feltarbeidet.
** Ruben: Meget bra levert på høyrebacken etter mange kamper som kant. Solid opptreden.
*  Langdalen: Løper utrettelig gjennom 90 minutter og leverer i tillegg en kjempeassist til Elseth.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: