Fyllingsdalen 2 – NHH FK 2-2 (0-0)

Gard

Ola                  Fløtaker                      OJ                   Marius

Langdalen (K)             Lopez

Elseth                              Stefan                      Madsen Holm

Chris Alexander Obinna Ekeogu Jensen

 

Benken(byttet inn i): Olav, Lasse (60), Holte (50), Evensen (70), Bankson
Oppmann: Steffen
Tilskuere: ensifret
Dommertrio: Pubertal
Mål: Lopez(70), Fløtaker (Lasse, 90)

NHH-FKs ellevte serieåpning  faktum.

Det er søndag, solen steker slik den bare gjør i Fyllingsdalen, laget er heltente og alle er klare. Alle bortsett fra Vara som dro til det store eplet over dammen for å se på Zuccarini på Madison Square Garden uten å legge frem draktene til oppmann Steffen. Han ble rimelig svett rundt pannepartiet da han innså at det var just de gamle blå draktene, ikke de hvite, som åpenbarte seg i garderoben på Varden Amfi. Dermed ble det som det så ofte blir en ydmyk NHH-gjeng med krav og forespørsler til hjemmelaget: ”kan dere spille med bortedrakter?” Svaret var nei, og vi spilte derfor de første 20 minuttene med blått mot lilla før dommer mente at nok er nok og ba oss ta på de flatterende røde refleksvestene vi hadde med. Heldigvis var det nøyaktig ti av nevnte.

De første 20 minuttene bar preg av første seriekamp for sesongen. Begge lag hadde flere feilpasninger, og det tok tid før kampen satt seg skikkelig. Fyllingsdalen var frampå et par ganger, men solide inngripener fra henholdsvis OJ og Gard holdt oss inne i kampen og 0-0 til pause.

I andre omgang får vi satt spillet slik vi ønsker og vi klarte å beholde ballen, og vinne tilbake raskt. Dette førte til et par gode skuddmuligheter fra Stefan, og en avslutning på keeper fra Alex. Det skulle imidlertid være Fyllingsdalen som scoret først på en kontring fra vår corner. Dette satte virkelig fart i laget, men det skulle ta tid før utligningen var et faktum. Vi byttet innpå Lasse og Holte for å få fart på kant, og jammen ble det fart på sakene. Holte vant et frispark i god innleggsposisjon. Lopez ladet foten og smalt inn et innlegg som skiftet retning på et Fyllingsdalenhode og gikk i mål. Vi presset på, men fikk ikke uttelling. Fyllingsdalen tok godt vare på kontringsmulighetene sine og går opp til 2-1 like før slutt.

Nytt avsnitt i presens:

På en defensiv corner legger Lasse seg i returområdet og får ballen. Lasse tenker han er rask, og Lasse ble rask. Fra 20 meter fra eget mål setter Sandanegutten fart. En mann blir løpt ifra, og en til. Med to mann igjen føler Lasse seg fremdeles rask og Lasse løper like lungt langt forbi de to også. Fra dødlinjen kommer det et høyt innlegg på bakre som Fløtaker stanger inn. 2-2 – slutt

Stjerner:
*** Lasse – til tross for bare 30 min på banen gjør han årets prestasjon før 2-2 målet
**   Langdalen – mente han var tung i beina, til referentens stor forbauselse. For en løpsmaskin
*     Lopez – gjør en god figur gjennom hele kampen og får også kreditert et mål

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: