Ask – NHH-FK 0-3

Lars Konrad

Ola – Bertrand Larsen Jr. – Fløtaker – Vardy

Svensken – Lopez – fissefar – Marius

Madsen

Evensen

Subs: Bankson, OJ og Gjermund
Resultat: 0-3
Mål: Andreas, OJ og Marius

Onsdag 20. januar dro vi ytterst på Askøy for å starte sesongen 2016. Som en blekfeit Ørstaværing på tur til Thailand hadde vi samme mål for øyet; Få det på. Dunke til. Uten form og trening. Uten takt og tone. Ikke en eneste FK-er hadde rørt en ball på tre måneder. Atle senset dette i bilen på vei til Askøy og skjønte vi var i trøbbel. Han var proaktivt ute med å servere gripende Bertrand Larsen-sitater som perler på en snor. Takk, Atle! Din innsats var uvurderlig.

Fem år er lenge. Ihvertfall hvis man er en langstrakt siddis som befinner seg godt plassert på etterspørselssiden i det bergenske kjøttmarkedet. Det er mange jomfruhinner som skal rykes i løpet av fem år. I går tok OJ enda en. Som trener. Én av mange. Flere i sikte. OJ viste seg umiddelbart som en eminent strateg. Det første han gjorde var å gjøre noe med imaget til lagets storscorer de siste fire årene. Mannen som spiser akilleser til forrett og stygge mål til hovedrett. Nr. 15 Evensen har flydd rundt i en drakt som har minnet mer om Uhu! og Leo Ajkic enn fotball. Ikke noen suksessoppskrift når du ønsker å gå under radaren til dommerstanden i Hordaland. Nye drakter med draktnummer 15 i str. S gjør at vi plutselig har en drag queen-artist på topp. Det er lite så fryktinngytende som en vordende revisor i altfor trange klær. Sann mine ord. I første kamp som drag queen fikk blodbaronen nesten ikke et eneste tilsnakk. Nesten.

Får nesten si noe om kampen også. Tidvis bra. Tidvis ræva. Konstant kaldt. Minus 6 grader og neglesprett. Madsen var lovende og god. Fissefar var lei av det bedaglige livet i Kongens by og løp et par mil sammen med Lopez på midten. OJ kom inn i 2. omgang og banket inn et goal på et sugent løp fra backposisjon. Marius lobbet inn 3-0 på djevelsk grasiøst vis. Likevel var vår mest sjanseskapende spiller Lars Konrad i mål. Livredd for å fryse ihjel bak der spilte han ballen rett til Ask-spissene for å få lov til å kaste seg et par ganger. Rutinert. Bertrand Larsen ville vært stolt. Er vi heldige, får vi sneket inn en økt før neste treningskamp. Bertrand anbefaler det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: