Nordhordland – NHH-FK 4-0

Lars

Ola – Mads – OJ– Joakim

       Hjalmar – Fløte- Andreas  – Ruben

Lopez

Stefan

Subs: Atle, Vara, Elseth, Tomas, Dysthe
Resultat: 4-0
Tilskuere: Alltid noen lokale som møter opp når vi spiller i på disse ulike øyene.
Dommere: Denne gangen var det også 3 (Hvor hoveddommer var bestekompis med motstanders trener)
Underholdningsverdi: Fantes ikke

Vi er på Knarvik. Vi skal nok en gang spille på en øy og på gress. ”Yes” banen SER fin ut sier noen når vi ankommer. Dette var åpenbart et triks fra de lokale. Visuelt var banen fin, men så fort vi satte beina på banen så skjønte vi at dette blir tungt. ”Banen er nyklipt”, ”Den ble klipt i går”, sa noen lokale. ”JAVEL” sa vi. Gresset var så høyt at vi ikke kunne se de kritthvite lekre skoene (riktignok særdeles små) til Lopez. Når det i tillegg har regnet og man synker ned ytterligere 5 cm per steg så blir det en tung affære.

Mathias og Lars skal ha sine første minutter i FK-trøya og Vara er fast bestemt på å gi dem en god opplevelse. Veldig opptatt av opplevelser den karen der. Det ble en opplevelse, en opplevelse i å komme til kort. Fra første sekund så er det tydelig at hjemmelaget har mye mer aggresjon i kroppen som må ut enn de tilreisende (ikke så rart, da de bor der de bor) De trykker til i alle dueller og vinner dermed også de fleste duellene. Pasningsspillet vårt er til tider så dårlig at jeg lurte på om vi drev med riktig idrett der ute. Det bølger litt frem og tilbake de første 45. Lopez har noen medium til OK skuddforsøk etter henholdsvis fint spill på kant og i midten, men det er generelt sett lite som stemmer. Rett før pause banker en fyr fra de andre inn 1-0 ledelsen. Vi går til pause med 0-1 i sekken.

I 2. Omgang prøver Vara febrilsk å gjøre noen taktiske genistreker fra sidelinjen. Blant annet så kommer Dysthe inn med sitt sedvanlige humør. Han har faen ikke tatt buss så langt for å tape!!! Sorry Håkon, det hadde du. Vi kommer til noen ålreite muligheter, Elseth blir snytt for straffe (dommer – bestevenn – motstander) og Lars får utrolig nok ikke frispark når han blir regelrett grisetaklet innenfor egen fem meter. Nordhordland maler oss i stykker og går raskt opp til 2-0 og 3-0. I det kampUret runder 80 minutter finner OJ det for godt å regelrett donere både spiker og hammer til motstanders spiss så han kan banke den inn i kista. Han mottar ballen upresset, men i stedet for å gjøre noe fornuftig med den forbanna ballen så sliter han så fælt med å stokke beina sine at spissen til Nordhordland kan ikke gjøre annet enn å ta ballen fra han og banker den sikkert i mål bak en mildt sagt skuffet Lars i mål. Veldig betegnende for kampen. 4-0 til Nordhordland.

Herregud så ræva

Mål:
Noen andre enn oss.

Stjerner:
*** Ingen fortjente det

** Mathias ”Fløte” Fløtaker – heroisk innsats etter langt skadeavbrekk grunnet Hjalmar

* Lars – Kan ikke gjøre så mye annet, dyktig keeper.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: