NHH-FK – Nordre Fjell 3-2

Victor

Gooder– OJ – Hjalmar – Atle

      Lasse – PRESThus – Dysthe – ”Gjermund” Andreas

Stefan

Evensen

Subs: Ørpe, Vara, Ola, Tomas, STEFFEN
Resultat: 3-2
Tilskuere: Det var mange store bygninger rundt banen
Dommere: 3
Underholdningsverdi: 6

Krohnsminde er under arbeid og ”hjemmekampen” er lagt et høl i Laksevåg. Vi skal møte Nordre Fjell i dag. Nordre Fjell som er kjent som laget hvor det blir såpass opphetet stemning i løpet av kampen at trenere risikerer og bli slått ned. Det er med andre ord en helt vanlig dag for guttene fra NHH.

Grunnet enorme mengder nedbør ser kunstgressbanen ut som en nyklipt Håkon Winsnes, helt forjævlig.  Det skal heldigvis regne enda mer. Etter en fantastisk oppvarming, uten ball denne gangen fordi Steffen valgte å drite i å ta de med, er laget klare til dyst.

Første omgang går i gang i et elendig tempo, men det er en mann som imponerer med innsats utover det som er forventet. Chris Rene, fair-play ambassadøren selv, er i stor form. Han løper ustanselig og har et forbilledlig engasjement. Etter et snaut kvarter, nærmere bestemt 2 minutter, får Nordre Fjell frispark på 23 meter. Victor har en historisk ro i buret og gjør ingenting for å hindre at Chris Rene banker ballen i keeperhjørnet. Flott Victor!  Etter en elendig start begynner vi saaaaakte, men sikkert, å komme inn i kampen igjen. Etter 30 spilte minutter får vi frispark på 25 meter. Stefan er mannen som skal ta det. Han tar noen dype åndedrag før han banker ballen rett på keeper som ikke ser noe annet valg enn å gi retur. På returen står samtlige FK spillere klare til å banke ballen i mål. Dette faller ikke i god jord hos Evensen som bestemmer seg for at dette målet skal han ha. Mossingen ofrer liv og lemmer med et stup verdig selveste Klinsmann og får kranglet ballen i mål. Evensen får riktignok ballen i mål, men det må sies at keeperen vant duellen. Kollisjonen resulterer i at Evensen ligger livløs igjen på bakken og holder seg til hodet. Etter mye om og men kommer han seg på beina og ut på sidelinjen. ”Går det bra Evensen?” ”Ja, har bare vondt i hodet”. Flott tenker støtteapparatet og sender han ut på banen igjen. 2 hodedueller senere så kan Håkon fortelle at han er litt surrete og husker ingenting. ”Må du bytte Håkon?” ”Nei, det går fint.” 25 sekunder senere: ”Jeg tror kanskje det er best at jeg byttes ut” ”Det tror vi og Håkon”. Håkon  blir kjørt rett på legevakten av Steffen hvor det blir påvist sprengte blodkar i hodet.

Mer sykdomsinfo: Vår kjære oppmann måtte selvsagt være igjen på legevakten med det skakkjørte Mossetrynet til klokken 01.30. Han valgte også, i ren affekt, å ta med seg nøklene til garderoben og ”lysbua” og måtte således forlate stakkars Evensen alene en liten halvtime. Ila den lille halvtimen ringte legevakten undertegnede og lurte på om jeg 1. Kjente Håkon Evensen og 2. Kunne fortelle hva faen som hadde skjedd med han? da Håkon ikke evnet det selv.

Omgang nummer 2 blekner i forhold til omgang nummer 1, men kort fortalt så scoret de en gang til og vi scoret TO ganger til. Avgjørelsen kom i det vi begynte på overtiden og Stefan ”Venderen” Bjerke gjør det han kan best og banker ballen i hjørnet fra 22 meter. FLOTT!

På gjensyn Nordre-Fjell, måtte det bli lenge til!

 

Mål:
Evensen, Stefan og Andreas

Stjerner:
*** Evensen  – Offerviljen er så enorm hos denne mannen

** Stefan – avgjør kampen på sedvanlig vis

* Andreas

(-)* Oj – Straffemiss

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: