NHH-FK – Gneist 1-2

Victor

Atle– OJ – Mads– Olav

       Andreas- Moldvær– Lopez– Ruben

Stefan

Evensen

Subs: Ola, Tveit, Gamle Hansen, Wist, Fridrik, Dysthe
Resultat: 3-2
Tilskuere: Sinnsykt mange barn og andre tilfeldige da det var turnering på banen ved siden av
Dommere: Denne gangen var det også 3
Underholdningsverdi: -1

NHHs flotteste menn skal møte noen andre menn. Denne gangen var det gjengen fra Flesland og omegn vi skulle møte til dyst. Det viste seg å være en av de mest spesielle samlingene med ””””””””””””””””””””godgutter”””””””””””””””” vi noen gang har sett. For de var dette en slags seriefinale hvor en seier nærmest ville tilsi opprykk.

Etter en flott oppvarming ledet av Kristian så var vi klare kamp. Det hele startet så utrolig bra. Etter ikke mer enn 3 minutter så er Evensen på farten og tar et baggerslag til seg selv (et gammelt triks fra hans dager som volleyballspiller), runder keeper og setter den sikkert i mål. At dommeren(e) ikke får med seg at det er den største handsen i fotballverden dette kalenderåret betyr selvsagt ingenting og Evensen feirer hemningsløst med hånden høyt hevet. Med det var stemningen i kampen satt. Makan til munnhuggeri skal man lete lenge etter. Dette var en kamp preget av stygge etterslengere og drittsnakk fra første sekund. Vi spiller bra i nøyaktig 12 minutter til. De resterende 75 minuttene av denne kampen er mildt sagt elendige. Kampplanen som var å presse knallhøyt HELE tiden slo nemlig tilbake på gutta da vi ikke er like godt trent som det Kenyanske maratonlaget. Overraskende tenker du, åpenbart tenker noen andre. Etter snaue 20 minutter skjedde det som måtte skje, Gneist utlignet etter mediokert fint spill. Resten av omgangen prøver FK-spillerne febrilsk å finne igjen Kenyaneren i seg, men han er visst sporløst borte. Vi går til pause på stillingen 1-1.

Etter storartet pep-talk av reserveCoach Tveit er gutta innstilt på å trøkke til i 2. omgang. Dessverre så er ikke 15 minutter nok til at den gjengse NHHer finner igjen formen og omgangen preges av enormt mye løping etter ball og et jevnt press fra bortelaget. De spiller best og vil kanskje mest akkurat i dag. Jeg kunne nå forfattet en romanserie i 3 bind om alle taklingene, driten som ble slengt mellom spillere og den ”gode” tonen mellom de to trenerstabene. Det gjør jeg ikke. Aldri før opplevd makan. Evensen skulle selvsagt hatt opptil flere kort av ulik valør da han alltid blir med på dans når motstanderen byr opp. Etter 79 spilte minutter skjer det som virket uunngåelig, Gneist går opp i ledelsen. De ruller fint opp på kanten og driver med noe greier i boksen før de banker ballen i mål bak en sjanseløs og snusende Victor. Synd Victor, det var ikke din skyld.

Vi taper fortjent, men det var en fryktelig irriterende kamp å tape. Fy **** det hadde vært deilig å slå den gjengen der.

Mål:
Evensen

Stjerner:

*** Vara – løper Oslo Maraton på 2.58, helt sinnsykt

** Evensen – en mester i juks og fanteri

* Victor – Generelt god i buret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: