NHH-FK – Bremnes 4-0

Viktor

Atle                 Mads               OJ                    Vara

Matta              Olav

Holte                 Lopez             Andreas

Stefan

Innbyttere:
Øyvind
Tveit
Ørpetveit
Lasse

Resultat: 4-0
Mål: Lopez, Atle(!!), Stefan, Ørpeveit

Med yr i luften og et juniorlag på besøk fra Bremnes lå alt til rette for festfotball på Fort Åstveit. Det klarte vi definitivt å forhindre gjennom 90 minutter med upressede feil og lite innsats. Vi starter kampen helt ålreit og både Stefan og Holte tester ut Bremnes sin keeper på ca. 14 år, ved et par anledninger. Det blir dog ikke de store farlighetene. Bortelaget spiller seg gradvis inn i kampen og kun en opplagt Viktor Gule holder oss à jour med et par glitrende redninger. Like før pause går vi opp i ledelsen da Bremnes sin keeper sender et utspark rett i beina på Lopez. Han lobber den fint inn i det tomme buret. Bare få minutter senere får Stefan endelig en forløsende scoringen og 2-0 er et faktum da vi går til pause.

Det var en unison enighet i pausen om at spillet måtte heves de siste 45 minuttene. Slik gikk det dog ikke. Vi går riktignok opp i 3-0 tidlig i andreomgang. Stefan drar seg fint forbi på høyresiden og slår til undertegnede som er beundringsverdig ubesluttsom syv meter fra mål. Heldigvis kommer høyreback Atle med en kraft kun Kanye kan matche og dundrer inn 3-0. Kampen er i realiteten ferdig, men slik virker det også på NHH-FK.
Bremnes-guttene med regulering og striper i håret tar over banespillet, løper mer og ser tidvis ut som Barça à la 2008-2009. Det i seg selv er jo gyldig botgrunnlag på hele laget. Et kvarter ut i omgangen blir Viktor liggende nede med en skade i kneet. Kneskålen er ute av ledd, men Gule tar ansvar og knekker den ydmykt tilbake og står resten av kampen.  Vi gjør noen bytter og minutter før slutt er Ørpe sikker som banken når han får sjansen fra ti-elleve meter. Han fastsetter dermed sluttresultatet til 4-0 i en utrolig usexy fotballkamp. Vi tar dog tre poeng på en dårlig dag og det veit jo alle at kjennetegner et topplag.

Stjerner:
*** Holte – Jobber og sliter store deler av kampen. En av få som skaper noe offensivt.
** Viktor – Flere gode redninger i kampen. Holder nullen selv med et dårlig kne.
* Olav – Vinner flest dueller og gjør ting enkelt. Går Anthony Annan en god gang.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: