Trio – NHH-FK 0-2 (0-1)

Viktor

Atle              Mads                ( )            Jørgen Vara

Olav                  ( )

Andreas                      Stefan                    Øyvind

( )

Innbyttere:
Steffen

For sent (Inn etter 15 min):
OJ Skagestad
Håkon Evensen
Kristian Moldvær
Oskar Lopez
Ola Lindberg

Resultat: 0-2
Mål: 
2x Evensen

Før dette referatet begynner er vi avhengige av en liten vignett, nemlig fjorårets referat til tilsvarende oppgjør i fjor:

“NHH-FK skal ta turen til Husnes. Mange tenker kanskje at dette er nærme Bergen, det er feil. Men frykt ikke, heldigvis hadde kjempene fra NHH kjørt nøyaktig samme vei da de for tre dager siden spilte borte mot Odda. Det viktigste var å rekke fergen i tide. Det var det selvsagt ikke alle som klarte. Vi startet opp fra NHH med 3 biler, på fergekaia var det kun en bil som kom frem i tide. Heldigvis går det flere ferger, så bil nummer 2 fikk trøkket seg med på neste og ting så lysere ut. Vårt eneste problem var at bil 3 inneholdt 5 staute karer som gjerne skulle vært med de og, men de så sitt snitt til å nyte god musikk, deilig utsikt og se på menn jobbe i stedet. FØRST kjørte de feil så endte de opp med å vente i 50 minutter på vegarbeid. Med andre ord, de rakk andreomgang. Det skal sies at som de frekke tøyseguttene vi er prøvde vi å utsette kampen med hjemmel i ymse NFF lover, dette hadde vi selvsagt tolket feil og kampen ble satt i gang nærmest til riktig tid. Vi mønstret da banen med 9 friske menn + en gammel mann med mangel på leddbånd i venstre ankel samt joggesko. Dette kunne ikke bli annet enn seier!! De 9 friske + han andre hadde virkelig fått seg en voksen oppgave”

Sånn! Marker foregående avsnitt med musa di, klikk ctrl + c, åpne et tekstredigeringsprogram og klikk ctrl + v. Hva skjer?

  • KOPI!

Nemlig. Nøyaktig det samme skjer i år. Ole Jakob Skagestad, den høyreiste stopperen fra oljelandet, presterer til og med å begynne å kjenne seg igjen i det vi begynner å klatre oppover mot Hardangervidda i en liten 1,2 l VW Polo. Ikke bare det. For i det vi kjører av rett frem i stedenfor til høyre mot Gjermundshavn ringer det en oppjaget Finnmarking og sier han sitter i bilen med den islandske Fridrik Triosdottir og sier at vi har kjørt feil. OJ trumfer husnesingen og lirer av seg noe sånt som at ”Slapp av, eg lover at me er på ferja før Jørgen, uansett”.

Han tar for så vidt ikke feil, det eneste er at han er på vei til feil ferje. Derfor blir vi stående en halvtime i veiarbeid før vi råkjører oss inn til ferja som går en time senere.

Det blir imidlertid ikke like ille som fjoråret, for i det kampen er rundt 15 minutter gammel stavrer resten av førsteelleveren inn på det nyklipte gresset til Trio. Trio er åpenbart sjokkert over starttaktikken som vist øverst i saken, og klarte utrolig nok ikke å finne hull på et drøyt håndballag på en elleverbane. Dermed er vi fulltallige, dog uten oppvarming i det 15. minutt.

Når kampen er i gang ser vi umiddelbart at vi er bedre enn Trio. Vi spiller tiki-taka som traktert på beste brasilianervis, og vi har innslag av spansk sommer i Óscàr Lôpęzzz som strør pasninger som en ung Xavi. Vi presser Trio godt og litt uti 2. omgang får vi presset de til en dårlig klarering som går i en lang bue mot keeper – Evensens territorium – og reven setter inn 1-0 på hodet.

I andre omgang er vi faktisk like dårlige som vi var i fjor med elleve mann, i hvertfall første halvdel. Vi misser på pasninger, løper ikke nok, og tar generelt lite ansvar. Mannen med Stålviljen, som nekter å ta imot instruksjoner fra noen. Mannen som trosser fjellvettregler og spiser mat med kniv og spisepinner, OJ, har imidlertid kjempekontroll på det husneske angrep, så det er dermed ikke noen fare for at vi noen gang skal tape denne kampen. Når vi i tillegg dobler ledelsen på corner fra Lopez i det 87. Minutt på en heading fra Evensen kan vi endelig juble for den første trepoengeren på bortebane så langt i sesongen.

Stjerner:

*** Evensen – to mål og matchvinner
** Oscar Lopez – målgivende og flere veldig gode innvolveringer
* OJ Skagestad! Til tross for totalt mangel på tilstedeværelse de 4 timene før kamp gjør han en god jobb og fortjener en stjerne og maks bot.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: