Stord 2 – NHH-FK 3-1

Gard

Atle     Mads     OJ      Gooderham

Moldvær   Presthus

Ruben            Lopez             Øyvind

Stefan

Subs: Ola, Tomas, Joakim
Resultat: 3-1
Mål: Gooderham

Forkunnskaper

En knallhard uke med lagfest torsdag og internaften lørdag, skulle nå avsluttes med bortekamp mot Stord 2. Det var naturlig nok en sliten gjeng som tok den lange turen denne søndagen. NHH stilte med en rekke debutanter, så motivasjonen for å ta med alle tre poengene, skulle det ikke være noe å si på. Med regn i lufta, ble kampen spilt på en relativt fin gressmatte.

Kampen startet noe forsiktig fra begge lag med mye trilling i bakre rekker. NHH var farlig frempå ved et par anledninger. Ruben Grönevik hadde en stor sjanse til å sende NHH i ledelsen halvspilt i første omgang, men det ville seg ikke. Like før pause tok Stord ledelsen, og lagene gikk dermed til pause 1-0. Ingen tvil om at det var mange slitne bein etter første omgangen som løp ut på gresset, som bare ble tyngre og tyngre av alt regnet. Ikke alle var like taktiske i sitt valg av føde pre-match heller (pølse på ferga er fy-fy).

NHH gjorde to bytter i pausen, Ola kom inn på venstrekant for Øyvind mens Joakim erstattet Atle på høyreback. Om første omgang kan beskrives som jevn, var det kun ett lag på banen i starten av annen omgang. NHH vartet opp med angrep etter angrep, og utligningen lot ikke vente på seg: Martin Gooderham klinket ballen i krysset etter litt klabb og babb inne i femmeteren. 1-1 var et faktum. Oscar Lopez prøvde seg på et langskudd noen minutter senere, men en glimrende redning fra Stords keeper avverget forsøket. Tomas kom inn for Mads, og Øyvind kom inn for en skadet Presthus. I et desperat forsøk fra NHH på å få inn ledermålet, var det Stord som kunne juble etter to raske mål helt på tampen. 3-1 til hjemmelaget ble altså sluttresultatet. Et bittert tap for NHH i en kamp som absolutt kunne bikket begge veier.

Stjerner:

*** Oscar – Var med i det aller meste laget hadde å by på offensivt

** Moldvær – For sin tilstedeværelse

*Gooderham – Noterte seg med scoring, og god kommunikasjon kampen igjennom

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: