SUND – NHH-FK 3-0

Victor

Ola – Tomas – OJ – Horjen

     Lasse – Presthus – Dysthe – Ørpe

Stefan

Evensen

Subs: Jørgen, Søreng
Resultat: 3-0
Tilskuere: Noen lokale + en over gjennomsnittet spesiell speaker
Dommere: 2 vanlige (trengte bare en linjemann denne kampen)
Underholdningsverdi: 0

For å beskrive denne kampen på best mulig måte så må man begynne i riktig ende. Altså hva har skjedd opp igjennom historien på denne dagen. Ragnvald har navnedag 21.august. Hehe, Ragnvald… For øvrig så ble Den kongelige norske St. Olavs Orden innstiftet av Oscar 1. på, ja du tippet riktig, 21. August. I 1968 den 21. August var det den første gangen verden hørte betegnelsen ”Bresjnev-doktrinen” i bruk. Med andre ord så er dette litt av en dag.

Over til kampen. Dysthe har tatt buss ganske langt for å komme til Sund og virker glad for å snøre på seg fotballskoene igjen. Han var også fra seg av glede når vi fikk varme opp til musikk som strømmet ut av mobilhøytalerene som var festet på ymse steder på ”Sund-Arena”. ”Skikkelig Champions League feeling det her”, sa Dysthe. ”Nei”, sa jeg. Det viste seg at jeg fikk rett. Kampen var helt forjævlig dårlig. Vi var redde, usikre og hadde en touch som gjorde at betongvegger fremstår som følsomme og sensitive. Et uttrykk som kanskje blir brukt litt for mye i fotballverdenen er at det rett og slett var ”den dagen i dag”. I DAG VAR DET FAEN TA MEG DEN DAGEN.

Sund hadde en meget rask jævel på topp som plaget oss ustanselig. De løp vanvittig mye mer enn oss. Ville mye mer enn oss. Scoret 3 mål i motsetning til våre 0. De vant fortjent.

Denne kampen skal glemmes så fort det overhode er mulig. Det eneste positive vi kan trekke ut fra denne forestillingen at det gir Coach Jørgen enda større grobunn for teatralske, pompøse og uforståelige pep-talks fremover. Det gleder jeg meg stort til.

Neste gang Sund, neste gang. Da spiser vi faen i meg på ”Kebab, pizza, Thai” på vei hjem. Neste gang.

Mål:
Noen folk fra Sund.

Stjerner:

*** Den 86 år gamle speakeren som var litt av en artigkar.

** Den ene finta til Ørpe i 2. omgang

* Evensen som rolig ber dommeren ”Dra til HELVETTE” og ikke får noe som helst for det.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: