NHH – Frøya 1-2

Gard

Ola-thomas-OJ-jørgen

Lasse- olav- søreng-  ørpe

Stefan

Evensen

I en sjeldent drepende sommervarme var det duket for kamp mot Frøya på Nymark, med Brann stadions dårlige aura hengende over oss. NHH stilte med relativt redusert tropp grunnet internships og diverse andre dårlige grunner til å utsette sommerferien, men klarte å stable på bena en tropp på 14 mann takket være leiesoldater fra NHH 1936.

Kampen starten med mye frem og tilbake på midtbanen uten de store høydepunktene før Andreas Ørpetveit, som for anledningen var omskolert fra benkplass til vestre midtbane fant ut at han skulle kjøre litt karusell med Frøyas høyreback. Etter et par seige overstegsfinter fant han Evensen med et lurt innlegg som sistnevnte bare trengte å prikke inn til 1-0. Alt vel så langt. Resten av førsteomgangen var preget av mye kriging på midtbanen, noe som virket å passe Olav Presthus og Christian Søreng sentralt på midtbanen veldig godt. Bakover på banen virket det ikke som om OJ var særlig preget av at han nylig hadde returnert fra et semester med surfing og gjerrigvin på Bondi Beach. Til og med Gard klarte å stå oppreist hele omgangen etter sommerens lengste løpeøkt på oppvarmingen. Evensen lot seg som vanlig ikke be to ganger når han fikk muligheten til å gå i dueller, både i luften og langs bakken, og skapte mye uro for Frøyas midtforsvar.

Til andre omgang ble det gjort noen bytter i laget. Ørpetveit ble byttet ut fordi Jørgen trodde han var sliten, og innleide Magnus Ramsdal overtok venstre midtbane. Ola gikk ut, Jørgen ble flyttet over til høyre back, og gav plass til Horjen på vestre back. Etter et angrep fra Frøya på NHHs høyre side, gikk ballen via Gard over til venstre stolpe hvor en Frøyaspiller tilfeldigvis kom løpende og kunne sette inn 1-1. Ikke lenge etterpå fikk Frøya frispark på ca. 25-30 meter litt ute til høyre, og en lumpe av dimensjoner ble omsatt til mål da en Frøyaspiller dukket opp på bakerste stolpe. Det virket virkelig som om det var et annet frøyalag som kom ut etter hvilen, og de hadde nå tatt et grep over kampen. NHH var farlig frempå ved et par anledninger, men klarte ikke å produsere sluttprodukt. Frøya kom også til noen store sjanser, men Gard vartet opp med flere TV-redninger og påfølgende fi**eglis, og viste at en sommer som kontorrotte hadde gjort han godt. Utover i 2. Omgang merket man at det hadde vært en lang sommer, og flere av NHHs spillere begynte å merke kjøret. Avslutningen på kampen ble derfor preget av mange bytter og et jag for å sikre uavgjort. Allikevel må det nevnes at spillerne la ned en imponerende innsats med tanke på at dette var første kampen etter ferien, så dette lover godt for høsten.

Mål: Evensen (Ørpetveit)

Stjerner:
*** Gard – Flere gode redninger når han blir satt på prøve i 2. Omgang. Dirigerer også forsvaret i kjent stil.
** Evensen – Skårer målet vårt kombinert med en enorm innsats på top.
* OJ – Stålkontroll i alt han foretar seg i forsvaret.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: