Telavåg – NHH-FK 1-1 (0-1)

Victor

Sund Karlsen – Moldvær – Gooderham – Joakim

Langdalen – Olav

Holte – Stefan – Evensen

Alex

Nesten ute i England ligger det en halvøy med en sump av en fotballbane. Vi spiller mot Telavåg. Laget som har oppfunnet den litt spesielle formen for binomisk fotball, altså 1 eller 0 touch på ball. Uansett hvor god muligheten er for å spille et par pasninger, skal ballen måkes opp i bakrom. Som Brian Clough sa: «hvis Gud hadde ment at fotball skulle spilles slik, ville han lagt gress i lufta».Vi starter bra og skårer direkte fra corner signed, sealed, delivered Jokke Skarsem Pedersen. Vi er som alltid best og slipper ikke Telavåg til noen ting, bortsett fra elleve stive nakken etter å stå å se på langballene til Telavåg. Vi har imidlertid dårlig uttelling foran mål og det blir med ett til pause.

Det skal bli vår dag i dag, bestemmer vi oss for i pausen. Det blir også det frem til det 70. Minutt da Telavågs toppscorer setter inn 1-1. Skikkelig drittlei på en skikkelig drittbane. Dette skal bli sluttresultatet.

Mål (assist): 1-0 Jokke ()

Stjerner

*** Jokke, fantastiske dødballer gjennom hele kampen, og skrur en inn selv.

** Moldvær, har god kontroll på Telavågs spisser.

* Stefan, skaper mange målsjanser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: