NHH FK – Nordhordland Bk 6-0

Victor
Gjermund – Konrad – Hjalmar – Jokke
Moldvær – Langdalen
Eirik SK – Stefan – Holte
Alex

Subs: Presthus, Evensen, Ola, Thoresen, Dysthe
Åstveit, 14.05.2015
Tilskuere: én journalist fra Strilen.
Mål: Eirik (2), Holte (2), Stefan (1), Alex (1)

Okei, i de fleste tilfeller får man det man betaler for. I dette tilfellet er det heller misvisende. Har du brukt noen mikrokalorier for å klikke deg inn for å lese et to uker gammelt kampreferat (ja, da er du gal), så får du ikke et kampreferat her. Sorry. Da kan du heller lese Strilen.no sitt: http://www.strilen.no/arkiv/Nyheter/–Me-heng-ikkje-saman-309757.html. Men hvis du er så syk i hodet at du fortsatt henger på, kan jeg love deg et par Lena-referanser og generelt mye annet som neppe gjør deg klokere.
NBK kom til Åstveit med tre sylskarpe skalper før denne lørdagen. Sjeldent har noen landet hardere. Hvis Lena fra DPOS (Døden på Oslo S) og Tazte Priv skulle blitt reinkarnert som et middels 4. Div-lag, ville det vært Nordhordland Ballklubb. Utvilsomt. Aldri har jeg vært vitne til et lag som har vært så usjarmerende dårlig i en kamp og slått serielederen i den neste. Som en NBK-kledd Lena ville sagt:
”Fyfaaaen, NBK, for et lag ass. Scorer masse mål. Bankern i krysset. Helt konger liksom. Men så går det dårlig da. Som på lørdag. Skulle møte et lag med økonomer. Streite blåskjorter. Helt jææævelige typer. Gikk skikkelig på trynet. Tapte 6-0 og var helt krise liksom. En rødhåra tass som sprinta fra oss gang på gang. Tror det var han lille Martin fra Tande P. Spesiell type. Før var han der. På skjermen liksom. Sammen med Tande. Nå er han her. Sammen med streitingene. Lærer om Nash og Pareto og Samuelson-teoremet. Fyfaaaen ta NHH. Venninna til fettern skulle gå der. Gode karakterer og sånt. Men kom ikke inn. Ho måtte ligge med han latino-kokken i skolekantina. Med da kom ho inn. Helt jævelig å tenke på. Men så gikk det bra da. Fikk gode karakterer. Og 50 % i rabatt på middager etter det. Egentlig en jævelig ålreit type han kokken. Men fyfaaen, der scorte NHH igjen. Han rødhåra rakkern. Hei, skru av det j… kameraet!”

Stjerner:
*** Holte: Gutten har ligget og gjæret seg på malt og humle nede på Maus i hele sesongoppkjøringa. Får igjen for sin banebrytende sesongoppkjøring nå. Frisk type.
** Alex: Beistet. Myten. Mannen med de mange navnene har virkelig blitt varm i FK-trøya. Bidro med æder og gælle.
* Eirik: Sammen med Holte bidro Eirik til at NBK ikke har backer igjen som ikke er innlagt på posttraumatisk avdeling på Haukeland. God match.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: