Gneist – NHH-FK 2-1 (1-0)

Victor

Sund Karlsen – Moldvær – Hjalmar – Joakim

Olav – Langdalen (k)

Holte – Stefan – Evensen

Alex

Innbyttere:
Ola (45)
Jørgen (65)

Helt ute ved gate 21 på Flesland skulle vi spille kamp mot Gneist, hvis nærmeste nabo er SAS, Widerøe og Norwegian. Det vil seg ikke på bortebane i år, vi kan spille aldri så godt, men personlige feil og generell løk til tider straffer seg hardt mot de beste lagene.

Gneist er et fjerdedivisjonslag i Hordaland, men føler at en seier kan hentes inn ved å skore et tidlig mål og sette som en av coachjakkene ved benken deres sa: «to tette og jævlige firere». For joda, de klarte da vitterlig å skore på sin første mulighet. En av de største endeåpningene vi har spilt mot, som presterte å få gult kort etter 2 min for kjeft på dommeren, var faktisk ganske rask og presterte et innlegg på bakre som ingen nhhere ville plukke opp. 1-0. Gneist hadde også en taper av en fotballspiller som har brukt sine år på fotballbanen å øve inn saltoinnkast. Dust. Når den eneste grunnen til at du spiller fotball er for å ta innkast, bør du legge opp. Du spiller ikke i premier league for Stoke, du spiller for gneist i 4. Divisjon. Da er det lov å forsøke å spille spillet slik det skal, ikke flaske rundt som en forbanna turner fire ganger i løpet av en kamp. Evensen stilte seg foran sirkusklovnen, og ja 2 m ifra. Klovnen kastet ham i magen, dommeren gir gult kort. Det blir en slik kamp. Mannen i svart har bestemt seg for at han skal bruke 40-årene sine på å realisere sin egen mangel på ledelse og autorititet i det virkelige liv på fotballbanen. I 4. Divisjon. Nok en dust. Han presterte også i løpet av 1. Omgang å stille seg i returområdet utenfor 16 meteren. Og ikke faen om han skulle flytte seg hvis ballen kom dit heller. En 100% sjanse spolert av mannen i sort. Heldig som ikke ble flekket ned.

Pause, som dere kanskje forstår av det ovennevnte var ikke den røde baron spesielt fornøyd med kjøtthuet i svart og ble således byttet ut til pause. Kvalifisert beslutning av coach Jürgen Klopp.

Ola kommer inn og nå får vi igjen fart på sakene. Gneist ligger med to tette og en badehette, og forsøker å ri inn en seier. NHH er best og beholder ballen i det aller meste av kampen. Likevel skal gneist skore igjen. Etter et par tapte 50/50 dueller får de ballen alene i sekstenmeteren og setter den til side for svæveristen Victor Gule. Vi fortsetter og beholder ballen og har mange gode kombinasjoner. Langdalen er i fintehumør, og jeg skulle gjerne sett noen optastats for antall forseringer fra Hønefosslegenden. Vi har mange store sjansen og keeperen til gneist skal ha honnør for at han ikke slipper inn mål. Frem til Stefan smeller til og keeperen gir retur til Langdalen som setter den rolig til side for keeper. Vi fortsetter å skape sjanser, men det vil seg ikke helt som det ofte har gjort på bortebane i år. Gneists aggressive løkrotte som startet kortleken til mannen i sort etter 2 min avslutter med å kalle sin egen back (sirkusklovnen) for en kjønnsdel som starter på k og rimer på sukk. Enig.

Mål: Langdalen (Stefan)

 Stjerner:
*** Langdalen – i form og finter hele gneist minst to ganger i snitt. Skorer også vårt eneste mål.

** Olav – jobber knallhardt hele kampen og de to midtbaneterrierne har full kontroll på midten.

* Holte – gjør en god jobb på vingen og løper ifra det aller meste

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: