NHH FK – Sund Sportsklubb 2-1 (0-1)

 

 

                             Victor

Gjermundo – Presthus – Hjalmar – Fjellstad

               Langdalen (C) – Thoresen

            Sund Karlsen – Stefan – Evensen

                             Alexander

 

Innbyttere:

Ola (20’)

Tveit (60’)

Dysthe (75’)

 

Mål:

Stefan, Alexander

 

Da var tiden inne for å revansjere to svake kamper på bortebane. Kjerringa skulle snus, vi skulle tilbake på vinnersporet.

I Jørgens fravær, som for øvrig forsvarte FKs ære under dagens halvmarathon, ble det Guardiolas oppgave å tenne de blå. Den oppgaven tar derimot Langdalen seg av, ved å ymte frempå at han vurderer å fratre kapteinsrollen ved tap.

 

Kampen starter brukbart for vår del. Vi vinner dueller, spiller ball og presser Sund tilbake på banen. Langdalen strør, Sund Karlsen løper, Evensen får gult kort. Vi begynner altså å ligne på oss selv igjen. Det er derfor noe ufortjent når en av Sunds ungfoler får drømmetreff fra 20 meter og limer ballen i vinkelen bak Victor. Det blir heller ikke bedre av at Fjellstad må ut med en kjenning i låret midtveis i omgangen.

 

Søkkvåte etter en omgang i et deilig vestlandsvær går vi i garderoben med 0-1 i sekken. Etter å ha lagt ned 21km i Bergens gater etterlyser Jørgen spilleglede og humør i andre omgang.

De umiddelbare svarene uteblir, men vi får etter hvert mer og mer tak på kampen. Tveit sprer trygghet fra stopperposisjon i sitt ”comeback”, Alex og Stefan begynner å briljere på topp og Dysthe gir spillerglede et sant bilde ute på banen. Etter 75 minutter får vi uttelling når Stefan spiller vegg og kommer alene med keeper. I avslutningen er han like kald som Brattbakk i sine velmaktsdager og styrer kula i lengste. Deilig!

 

Etter scoringen får vi blod på tann og kjører kampen totalt. 5 minutter før slutt kommer Sund Karlsen rundt på kant og slår presist til Alex på bakre stolpe. Tanksenteren fra Lørenskog gjør ingen feil og stanger FK i ledelsen!

De siste minuttene består av at Sund Karlsen viser prov på fantastiske ferdigheter når det angår uthaling av tid og beiner gang på gang ballen i retning garderobeanlegget. Rutinert.

 

Følelsen av å være tilbake på vinnersporet igjen er mildt sagt ereksjonell. ”På toppen i år” runger igjen.

Stjerner:

*** Victor – Tar på seg hanskene igjen etter noen måneder på hylla og står en prikkfri match. Får nødvendig tilskudd av nikotin i pausen (og underveis i 2. omg) og varter opp med 2-3 kvalifiserte redninger.

** Sund Karlsen – Glimrende innlegg til matchvinnerscoringen. Var vel innom de fleste posisjoner i løpet av kampen, uten at det er noe problem for den sindige Harstadværingen.

* Alex – Vinner alle dueller og er en konstant trussel. Matchvinner med sitt første for FK!

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: