NHH-FK – Solid 2-1 (0-1)

Gard

Sund Karlsen – Hjalmar – Gooderham – Joakim

Olav – Langdalen

Holte         –         Stefan               –         Fjellstad

Alex

Innbyttere:
Thoresen
Evensen
Ola
Gjermund
Vara
Dysthe

 

Vi skal spille på hjemmebane borte på aldri så forurensede Krohnsminde. Vi starter som vi ofte har gjort i år og ligner mest på Gudbrandsdalen jenter 14. Null engasjement, dårlig samhandling, men med et helt fantastisk potensiale til å vokse oss store som troll. Etter snaue halvtimen spilt får strilene hull på strømpebuksene våre og stillingen holder seg til pause. Vi behøver mer trøkk, og vi vil ikke hjem til skolen med tap.

 

Heldigvis har vi fått inn en hulk av et menneske, som absolutt spiste kraftfôret sitt da han var liten. Dette er en mann som like gjerne kunne vært to mennesker sittende oppå hverandre i en alt for stor Fk-drakt. Først tar Alex ned ballen på brystet, snur på en femåring, og banker ballen i mål på volley fra 17 meter. Snuoperasjonen er igang, og bare 5 minutter senere smeller han inn neste fra kort hold. Nå er vi best igjen, og småjentene har vokst seg til en ellever med ekte menn, slik som fotballjenter ofte gjør. Vi snur oss aldri tilbake, og serielederen har lite å tukte oss med. Vi får flere sjanger men det står 2-1 til slutt. Godkjent i regnet på Danmarksplass.

 

Som Drillo sier: «man trenger bare 20 sekunder på å skore et mål.»

Stjerner: 

*** Alex Jensen – går opp som toppscorer sammen med Evensen med en fantastisk andre omgang..

** Joakim – står fjellstøtt som venstrebacken skal gjøre, og har flere gode fremspill.

* Sund Karlsen – spiller tre ulike roller i kampen og bekler de alle glimrende.

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: