Frøya– NHH FK 2-0 (0-0)

2. serierunde

Gard

Gjermund – Gooder – Hjalmar– Joakim

Langdalen – Moldvær

Eirik SK – Evensen – Fjellstad

Alex

 

Innbyttere:

Ola, Tomas, Presthus, Thoresen og Holte

Vi gjør dette referatet kort. Sjelden har vi gjort en estetisk styggere kamp. Sjelden har vi tapt mer fortjent. Presthus var uheldig/gjøk nok til å ta med seg en skikompis som skulle se på makkverket. Jeg er sikker på at han heller ville latt seg bli prostatasjekket av Cato Zahl Pedersen enn å se det greiene der igjen. Jeg tar resten i stikkordsform for å spare tid:

 

  • Frøya hadde 17 cornere det første kvarteret (Scheie, 2015)
  • Hjalmar klarerte ball i egen hånd. Gard reddet straffe.
  • Frøya hadde et tvillingpar (tror jeg). Den ene var svært så hissig. Den andre vites ikke.
  • Kunstgressbanen vi spilte på var om mulig hakket dårligere enn oss selv. Underlaget ville vært et svært hendig torturredskap om en skulle ha en Guantanamo-kjeltring, et langt tau og en hest (les mye friksjon i dekket)
  • I det 62. minutt greide vi å pusle sammen 4 pasninger etter hverandre. Da dro Ola opp telefonen for å ringe Tom Strømnes og rapportere om noe muffins. Åndenes Makt-sjefen kunne meddele at vaktposten deres i Bergen var ute av drift i dag. Søken.

 

Stjerner:

*** Gard: Holder oss inne i tangoen lenge. Redder straffe og tar verbalt godt for seg overfor linjemenn og andre på sin vei.

** Alex: Lill`John binder opp, gir juling og danser seg forbi forsvarere. Nære på å initiere til tidenes ran før Frøya scorer med et par modderfokkere av noen sjanser.

* Langdalen: Legger ned et manns arbeid på midten. Får ikke hjelp av verken halvt retarderte medspillere, sterk motvind og en fotballbane som ikke er en fotballbane.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: