Varegg – NHH FK 2-3 (0-3)

Gard

Gjermund – Moldvær – Konrad – Klopp

Langdalen – Leikvang

Lasse – Stefan – Eirik

Evensen

 

Innbyttere:

Fridrik, Winsnes og Ola

Mål:
Evensen, selvmål og Stefan

Tilskuere: Tusen dråper regn

Den siste dagen i februar bød på mange overraskelser. At vi skulle maltraktere Varegg etter alle kønstens regler i 1. omgang var en av disse. At Alex Rosén skulle reinkarneres som en kristen 24 år gammel avholdsmann fra Vikersund utstyrt med selfiestang og rablende lynne var en annen overraskelse. Men alt dette kommer vi til. La oss starte fra starten: Jürgen Klopp hadde invitert til match-siesta på skolen. I dag skulle vi danse med de store, så lunsj måtte vi ha. Evensen bidro i verdensklasse med å dra opp historien fra da han ble voldtatt av Merino-katten i fadderuka for et par år siden. Faglig frokost altså. Jørgen selv fungerte som den nordnorske fetteren til Skavlan da han pepret gutta med intervjuspørsmål i et stadig høyere tempo: ”Hvordan skal vi løse dette, Ola?”. ”Hvorfor det, Evensen?”. Til tross for mange gode svar, fikk vi ikke sitte på med han svenske sjåfør-Niklas bort til Stemmemyren etter intervjuet.

El Capitano fra Hønefoss, og FKs sportslige alibi, var ikke reint lite kritisk til grovhetsnivået på det innkjøpte brødet til Klopp. ”2 av 4 på grovhetsskalaen, Jørgen – er du seriøs?”: Vi takket oss lykkelig at det ikke ble Gifflar.

Vi kom oss bort i garderoben som vi fikk dele med noen prepubertale gutter fra Jølster. Yey. Lasse hadde fått seg en ny pulsklokke rett fra Fremtiden som han svært gjerne ville teste under kampen. Svær rakker. Sjukt fancy. Pragmatikeren Moldvær sa at det monsteret der får du aldri spille med. Evensen foreslo at klokka kunne festes på beinet. Det måtte da funke. Vi snakker om mannen som knekker leggbein som Rune Rudberg knekker jomfruhinner på russefester i Halden. Han ville at klokka fra Fremtiden skulle festes på leggen. Uaktuelt, tenkte Lasse. Vi får telle skrittantallet manuelt akkurat i dag.

Man får muligens skrive et avsnitt om matchen også, som lignet mer og mer på en schizofren skikkelse på 2×45 minutter. I den første halvdelen så vi ut som en million dollars og litt til. Pasningsspillet satt frøktens bra. Langdalen løp. Leikvang strødde. Stefan var såpestykket Varegg-forsvaret aldri fikk tak i og Jørgen penetrerte den venstresida hardere enn på mange år. Så var det Lasse Stefanz på høyresida som bydde opp på dansebandmusikk og kvikke sving-trinn. Bare så synd at Latino-backen til Varegg bare kunne Samba og var i en helt annen takt. Det ble stygt. Fryktelig stygt. Lasse parkerte latinoen minst 73 ganger i førsteomgang. Vi prater her om en Enrique Iglesias-karakter av en back som hadde så bunnskrapt tillitt til folk fra Sogn og Fjordane etter matchen at han ville takket høflig nei hvis Tone Damli Aaberge hadde ligget naken på rygg med kirsebær i munnen i leiligheten hans i Skuteviken. Det hele toppet seg da en annen lyslugg fra FK skulle teste en innøvd finte på latinoen etter en halvtime. Finta funka. Men Evensen ble grisetakla. Liggende oppå spanjakken får Evensen en klyse rett i fleisen. Det blir så knuffing og utdeling av kort. At begge lag fikk fullføre med 11 mann var i det hele tatt en sensasjon. På størrelse med at vi ikke ledet med minst 4 mål da vi scoret vårt første. Stefan scorer på hodet etter at Jørgen har dribla, takla og slått innlegg med venstrefoten som Tore Strømøy har prøvd å finne de siste 7 årene. På 2-0 har Lasse akkurat passert backen sin for 53. gang og slår hardt inn på første. Der finner forsvareren til Varegg det like greit å skli kula inn i nota før en av de fire ventende FK-spillerne gjør det. 2-0 mot 3. div-laget og vi er Gud og Maradona på en tid. 3-0 gjør Evensen på frispark med utsida av foten. Dommer tillater at Varegg får sette opp mur, men blåser i fløyta før keeper har kommet bort til stolpen for å justere muren. 3-0 og pause. Yesh.

2. omgang er akkurat som 1. omgang. Bare med negativt fortegn. Der vi så ut som Heidi Klum på stiletthæler i første omgang, så vi ut som Gjertrud i gummistøvler fra The Julekalender i 2. omgang. Vi greier nesten å knøle det helt til, men holder unna med en 2-3-seier på Stemmemyren. Det er bra det, karer! Nu kör vi.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: