Norheimsund – NHH-FK 0-1

Victor

Eirik – Tomas – OJ – Ola

Langdalen – Moldvær

Thoresen – Stefan – Fjellstad

Evensen

Subs: Klette, Stian, Winsnes, Møll,  Erlend
Resultat: 0-1
Tilskuere: Noen, deriblant ”en slags dyrlege” mer om det siden
Dommere: 3 i tallet
Underholdningsverdi: På en skala fra 2-17, 18 (ikke grunnet fotballen, men i all hovedsak folk på sidelinjen)

Det er langt til Norheimsund. Klette kom for sent. Alt er som det pleier.

Det er en meget regntung lørdag og NHH-FK skal på vors i Norheimsund. Den klamme hånden som er bedre kjent som opprykk henger over oss, men det er allikevel en lystig gjeng som ankommer den meget godt gjemte banen. Standarden på garderoben er prima vare (red.anm ELENDIG) og alt ligger til rette for en festaften. De første 45 minuttene er ikke spesielt spennende. Vi får ikke i gang den festfotballen vi har blitt viden kjent for og Norheimsund sine spillere er nok hakket mer engasjert enn drittungene fra NHH. Det bølger frem og tilbake og det er ingen av lagene som produserer noen enorme sjanser. Hadde Fjellstad vurdert å løfte blikket på en av de 10 gangene han er på raid igjennom på venstrekanten så kunne vi hatt mange muligheter, men han var mer opptatt av å teste tilslaget sitt denne omgangen. Konklusjon: relativt bra trøkk i fyrstikkene, men presisjonen kan det med hell jobbes litt med. Allikevel så får vi truet inn en kasse på en av våre mange cornere denne omgangen. En nydelig corner fra Thoresen ender på den lyse mosseluggen til Evensen og vips så er det 1-0 til NHH.

Det er nødvendig med en liten digresjon fra selve fotballen når man spiller mot Norheimsund. For MAKAN til munnhuggeri er det ikke mulig å oppdrive noe sted. De har en sagnomsust trener/politimann/selvutnevnt moralsk beskytter/bedreviter på sidelinjen som spriter opp hele kampen med sine lystige, dog noe spesielle tilrop. Det er mange andre som burde vært nevnt og en av de er deres middelaldrende spiss. Makan til hissigpropp skal du lete lenge etter. Han startet mykt de første 10, men så var han blitt varm i trøya. Han var konsekvent i klinsj med dommere, NHHere og medspiller i samfulle 90 minutter. Stor idrett. Vi går til pause med 1-0.

De siste 45 er ikke mer festbetont enn de første 45. Vi utnytter benken til det fulle og gutta som kommer inn gjør en meget god figur. Norheimsund etablerer et lite press i midten av omgangen og det er kun en feberredning fra den pianospillende Koristen som redder nullen. Godt Victor. Stefan og Stian har gode og til dels enorme sjanser til øke ledelsen, men spesielt sistnevnte velger å gå for kraft i stedet for presisjon noe som gir den lille røvern i målet til Norheimsund stor glede. Høydepunktet i denne omgangen er selvsagt ikke redningen til Victor eller at i det Evensen går ned for telling med enorme ryggsmerter så kommer det ”en slags dyrlege” fra publikum for å hjelpe han. Nei, det er når vår overnevnte legendespiss fra Norheimsund blir byttet ut. Han skriker en rekke nydelige banneord før han kliner til reklameskiltet og kaster av seg leggskinnene i harnisk. Deretter setter han seg ned på benken med et spedbarn på armen og hyler ”DRITT!”.  Fantastisk.

Nok en seier, men det er sjelden man er mer sliten i hodet enn beina etter en fotballkamp.

Mål:
0-1 Evensen, Ass Thoresen

Stjerner:

***Victor, meget god kamp, sikker i alt han gjør og redder dagen

** Langdalen, løper enormt mye.

* Evensen,  avgjør kampen og en forferdelig feiring.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: