Nordhordaland – NHH-FK 0-2 (0-0)

Gard

Møll – Klette – OJ – Tveit

Langdalen – Leikvang

Eirik – Fjellstad – Holte

Evensen

Benyttede reserver: Stefan, Olav, Tomas, Thoresen, Lasse, Joakim

Mål:
56. Evensen (Leikvang?)
90. Stefan (Langdalen)

Det var duket for en skikkelig toppkamp da Nordhordaland tok oss i mot til tirsdagskamp på Knarvik. Vinneren av oppgjøret ville ta tabelltoppen. Det stod faktisk så mye på spill at Jørgen Vara fylte vannflaskene våre med eplejuice, for å gi laget ekstra sprut i beina.

Nordhordaland flommer banen før kampstart, og areanen er dermed ideell for grisetaklinger og hawaii-fotball. Kampen blir en veldig jevn og tett affære, med få sjanser til noen av lagene. Nordhordaland har et par skumle innlegg og vi har et par nesten-sjanser, men det er egentlig det. Men heldigvis har vi en ekte fox in the box, Revensen.  Han pirker en corner over linja etter det som kan beskrives som selve definisjonen av klabb og babb i feltet, og fortsetter dermed sin tradisjon med å bare score stygge mål. Dette var eksepsjonelt stygt, så kudos til mannen.

Nordhordaland jakter scoring i sluttminuttene, og får et par cornere på overtid. Den ene ender med et skuddforsøk som Langdalen heroisk blokkerer med ballene. Den neste corneren gir et lite stykke magi. Etter en klarering havner ballen hos Lasse på ca. 30 meter. Han begynner å løpe. Og løpe. Og løpe. Og plutselig er han i motstanderens 16 meter. Han legger uselvisk ballen videre til Langdalen, som legger den videre til Stefan. 2-0!

En Nordhordaland-spiller beskriver oss som «det dårligste laget i serien» etter kampen. Det er deilig å bli hatet når man leder tabellen.

3 stjerner: Leikvang. Leiker seg med Nordhordalands midtbane gjennom 90 minutter, slår strøkne pasninger og får en assist. Maestro!
2 stjerner: Langdalen. Legger ned minst en halvmaraton på banen i dag, og ofrer fertiliteten sin for å redde scoring i sluttminuttene. Kroner verket med en assist på overtid.
1 stjerne: Klette. Spiller en nesten prikkfri kamp sammen med makker OJ. Burde dog ha scoret to mål.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: