NHH-FK – Osterøy 6-0

Gard

Møll – Klette – OJ – Tveit

Langdalen -Leikvang

Eirik Sund – Fjellstad – Holte

Evensen

Benyttede innbyttere: Ola, Lasse, Erlend, Olav, Ørpetveit, Tomas, Håkon Wik

Aiaiai hvilken deilig dag for fotball. Når vi får spille på Åstveit og ha internaften på samme dag er livet godt å leve!

En halvtime før kampstart skal vi ut og varme opp, og ingen vet hvorfor det er skjeve lag i oppvarmingspillet. Plutselig kommer vår eminente sjakkspiller og tellemester Jørgen Vara på at vi mangler visekaptein Klette. Han får etter hvert stavret seg ut på banen, og med Klette klar med klekkelig kompensasjon for forsentkomming er vi fulltallige når fløyta blåser for første gang.

Et par sekunder ut i kampen kommer den første duellen mellom stopper og Evensen. Stopper bestemmer seg for å vise hvem som er sjefen og klinker Evensen rett ned, greit sier dommer. Ikke faen, sier Evensen og ved neste mulighet hopper han opp og slår stopperen til blods. Greit, sier dommer til den også, bare sett på et plaster så kampen kan fortsette. Vi er uslåelige om dagen, og knepper opp tempo mange hakk fra Radøy/Manger kampen. Vi styrer kampen fra første sekund og har en rødhåret flamme på høyrekant som har bestemt seg for å lage problemer for Ostene. Etter en halvtimes spill drar han seg gjennom fra høyrekant over til venstre for å levere ballen til Sund Karlsen som elegant smekker første i mål. Noen minutter senere legger Tveit en glimrende ball over nevnte tilblodslåtte stopper som denne gangen ikke tør å gå i duell med evensen som stusser ballen over keeper til 2-0 og pause.

I 2. Omgang forventer vi at Osterøy skal legge om, eller i hvert fall prøve å presse oss høyere. Det føler de er litt for risikabelt, så de fortsetter å legge seg med press på 40 meter. Det synes Holte er gøy og vil gjerne score mål. Første på corner etter innlegg fra Leikvang. Lasse kommer inn og vil gjerne drible litt. Han gjør det og setter ballen til side for keeper og i… nei vent Henrik Fjellstad vil det annerledes og kaster seg fram og tapper inn 4-0 på streken. Ryddig. Henrik Holte på sin side synes det er gøy å løpe fort mot småfete backer, og i det 77. Legger han på til 5 pinner. Han øyner en mulighet til et til i det 90. Minutt og plutselig har hat-trick hero Henrik Holte hendene hevet himmelhøyt over hodet. Bokstavrim.

Fantastisk kamp og påfølgende festligheter, nå er vi best i 4.!

Mål:
Sund Karlsen(Holte)
Evensen(Tveit)
Holte x3(Leikvang,NN,NN)
Fjellstad(Lasse)

Stjerner:
*** Henrik Holte, en fantastisk kamp av plankebyens store sønn.
**   Helge Leikvang, Solid kamp og gode dødballer.
*     Lasse Erdal, kommer inn etter 50 og løper så det lukter svidd.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: