Radøy/Manger – NHH-FK 0-3

Victor

Eirik Sund – OJ – Klette – Gooderham

Langdalen – Helge

Thoresen – Stefan – Øverland

Evensen

Benyttede innbyttere: Joakim, Lasse, Ola, Winsnes, Ørpetveit

Vi er forberedt på gå-fotball når vi denne gang skal ut på øyene mot ligaens desiderte jumbo med smultring nederst på tabellen.

Etter  forvirring om vi skal spille på Radøy eller Manger kommer vi kjørende i biler med varierende ankomsttidspunkt. Det gjør at undertegnede m.fl.  får lov til å utforske naturen i de vestlandske skoger og det viser seg fort at fotballag og natur kan leve i harmonisk symbiose. Under en inspeksjon av gressmatta viser det seg at det er den lokale saueflokken som har fått ansvar for å klippe gresset mot at de får lov til å bruke banen som personlig toalett. Hyggelig.

Med sauene eskortert av banen entrer to nye flokker iført rødt og Ædle Blå drakter banen. Saueflokkmentaliteteten har imidlertid smittet over på begge lag, og vi får vise oss fra vår dårligste side. Lite flyt og mye bakrom blir det på begge lag, og selv om vi presterer å skape noen sjanser vil en scoringsvaksinert blodhund det slik at ballen helst skal på utsiden av målet. Heldigvis har vi Ullerns store sønn med oss. Stefan er i scoringsform for tiden og scorer på bestilling til 1-0 til pause.

Skjennepreken fra Lien og generell misnøye i garderoben følger da vi forstår at dette er ikke måten å spille på for et topplag. Nå handler det om å få ballen til å rulle, og å unngå baklengs.

I 2. Omgang viser det seg likevel at ballen har tungt for å rulle og vi fortsetter å spille som et jentelag. I motsetning til generell jentefotball klarer vi imidlertid å holde tett bakover. Radøy/Mangler ferdigheter til å føre ballen over midten, men vi mister ballen på siste tredjedel. Vips er Stefan på farten igjen etter 70 minutter og setter nummer to for dagen. Vi gjør noen bytter, spiller dårlig, kjeder oss, trikser litt, mister ball og vips! Stefan scorer igjen! Hat-trick Hero Christensson tar med seg målhungeren selv ut i periferien av sivilisasjonen. Det er fantastisk å ha en målgarantist når det er generelle røvtendenser i laget.

Stjerner:
*** Stefan
**  Helge
*    Langdalen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: