NHH-FK – Nest Sotra 3-5

Gard

Møll – OJ – Klette – Tveit

Moldvær – Langdalen(K)

Fjellstad – Stefan – Sund Karlsen

Evensen

Innbyttere:  Konradsen(60), Øverland(60), Wigdahl(75), Thoresen (75), Erlend(80)

Sent og raskt referat:

Vi starter i hundre og skorer første mål etter bare 3 minutter ved Stefan Talentet Christenson. I første omgang kjører vi over et Nest med flere store innslag fra 1. Divisjon og gjør en av de beste omgangene for sesongen. Vi slipper dessverre inn et mål rett før pause, men føler oss likevel sterke nok til å vinne.

Om det er berusede rumenere, eller lagets yngstes begeistring over klovnene fra sirkus Arnardo på grusbanen ved siden av som gjør oss ufokuserte er til den dag i dag uvisst. Uansett ryker alt til helvete etter bare noen få minutter ut i 2. Omgang. To raske fra Nest, og det står 3-1. Vi gjør noen bytter for å få fart på sakene, og reduserer til 2-3 ved Moldvær. Nest svarer umiddelbart og øker nok en gang. En sluttspurt gir oss nok en redusering ved Fjellstad, men Nest svarer igjen til 3-5 og slutt.

Football is a game of two halves, sies det. Noe som vises tydelig denne sene kvelden i Åsane. Vi er best i første, og røv i 2. Vi holder likevel fortsatt koken og ser for oss noen kalasseiere hjemme på Åstveit i tiden som kommer.

Underskrevet Botenazi, Heinrich

Mål:
Stefan (Evensen)
Moldvær (ukjent)
Fjellstad (ukjent)

Stjerner:
***Fjellstad
**  Stefan
*    Evensen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: