NHH-FK – Radøy/Manger 6-0

Kuksnes

Spionen – Aldri – Messi – Italiano

Gynt – Tjukken

Moses – Talentet 2.0 – Humankapital

Revensen

Subs: Doktor, Alv, Poet og Chippen

Mål: 1-0 Revensen (Gynt), 2-0 Humankapital, 3-0 Gynt, 4-0 Humankapital, 5-0 Messi, 6-0 Humankapital (Poet)

Det er lørdag i eksamensperioden. En vakker dag for å tæppe litt med kula på Åstveit. De blåblå røverne på NHH FK skal ut mot tabellens klovn – Radøy/Manger. 2-20 i målforskjell på de fire første vitner om mengder med ræl. Selv svever vi på en gedigen sky om dagen. Tre strake seire. To av dem på bortebane langt pokkers utpå Sotra. Det er høykonjunktur for FK om dagen og nå skal vi gire opp ytterligere med overgrepssifre mot Radøy/Manger. Det er pokker så prosyklisk. Ekspansiv politikk under høykonjunktur. Ikke bra. Dette skaper bobler, forventninger og stygge krakk. Og konger på byen. Mest det. Farlig, farlig.

Dommeren setter fløyta til munnen og vi velter over dem som drektige flodhester. R/M legger seg på 16-meteren og lar oss komme. Ålreit det. Vi produserer noen feite motherfuckers uten at det hjelper noe særlig. Italiano luntrer på seg en strekk og takker ærbødigst for seg selv etter drøye 10 min. Han joiner doktor, poet og chippen på benken, og firkløveret har det overstadig hyggelig. Italiano er overbevist om at det er bedriftslaget til en verna bedrift på Radøy vi møter. Selv mener jeg det er passe forkastelig å si noe sånt. Og ihvertfall skrive det.  Jeg må presisere: Det var altså ikke bedriftslaget til en verna bedrift vi møtte. De ligna bare veldig.

Revensen åpner ihvertfall ballet med å sette en retur i kassa fra 3 meter. Deretter scorer Humankapital med hælen. Det vanlige altså. Før Gynt curler en ball i goalen fra 20 meter. Pause. 

Runde 2 utarter seg som de første 45. Bortelaget virker mer og mer kjørt. Trøtt i steget som aldri var der. Doktor kommer inn etter å ha rista av seg både bronkitt og kolera den siste uka. Det er flott og bra. Humankapital putter to kasser til før han gir seg. Skikkelige supre avslutninger som sniker seg inn i lengste. I tillegg stjeler Messi ballen på midtbanen og dribler hele hurven. Alene med keeper er han sikkerheten selv. Messi er nå toppscorer. Sterkt gjort av den langstrakte midtstopperen. 

Stjerner:
***
Gynt.Hyler, strør baller og scorer mål som en ekte Pirlo. Tre stjerner værsågod.
**
Humankapital: Setter tre kasser. Sist det skjedde var Humankapital hjemvendt Messias for Sannidal FK i 5. div. Da ble det horder med babes. Vi venter på fortsettelsen.
Messi: Befester sin rolle som lagets goalgetter. Fra midtstopperplass. 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: